Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Lumineaza-ti imaginatia cu vopsea fosforescenta!

De : Diana - Categorii : Inedite

Picturi murale realizate cu vopseaua luminescenta

Ce poti face cu vopseaua glow fosforescenta?

Vopseaua luminesecenta sau fosforescenta, inventata la sfarsitul anilor '50 ai secolului trecut, este des folosita de catre designeri in amenajarea barurilor si a restaurantelor, in decorarea caselor rezidentiale moderne sau in crearea panourilor publicitare.

Proprietatea acestei vopsele de a se incarca la lumina zilei, pentru a lumina apoi in intuneric, o face o alegere potrivita pentru decorare atat in interior, cat si in exterior. Avantajul este ca poate fi aplicata pe orice fel de suprafata: tencuiala, rigips, lemn, metal, beton, plastic, textile, hartie etc, la fel ca o vopsea obisnuita cu ajutorul unei pensule, prin tamponare cu un burete sau chiar cu trafaletul.

Desene fantastice pentru pereti

Decorare glow in interior si in exterior

Pe langa efectul glow decorativ, vopseaua luminescenta are si o mare utilitate, ajutand la reducerea consumului de energie electrica. Astfel poti opta pentru inlocuirea sau suplimentarea obisnuitelor aplice de perete cu picturi si desene ce lumineaza in intuneric, o solutie perfecta pentru dormitorul matrimonial, pentru baie sau living. Iar in exterior foloseste vopseaua glow pentru a marca aleea, treptele sau diverse zone din curte ori gradina si vei obtine o sursa de lumina permanenta, deoarece vopseaua va lumina iar si iar, la nesfarsit.

Obiecte banale transformate cu vopseaua glow

O camera pictata cu vopsea fosforescenta arata ca o camera obisnuita pe timpul zilei, insa la lasarea intunericului peretii vor prinde viata, iar uitatul pe tavan va deveni una din cele mai fascinante activitati de acasa, cand esti invaluit de pereti care iti dau senzatia de plutire sau de o bolta instelata.

Peretii camerei devin luminosi la intuneric

Camere speciale pentru copii

Cu atat mai mult, daca ai un copilas visator sau care se teme de intuneric, o camera decorata cu desene si picturi luminoase il va bucura enorm pe copil, indiferent de varsta, si va inlocui cu succes lumina de veghe.

Desene si picturi pentru camera copiilor

Desene si picturi pentru camera copiilor

Elibereaza-ti imaginatia si lumineaza-ti propriile idei! Pune intr-o lumina noua decoratiunile vechi, cum sunt ghivecele, borcane sau sticle banale, bucati de lemn ori creaza impreuna cu copiii picturi glow luminescente de care vor fi foarte mandri.

Borcane cu praf de stele

Daca esti pasionat de proiectele Do It Yourself si de lucru manual, poti crea un cadou cu adevarat original si special cu ajutorul vopselei luminescente! Pe GlowMania.ro gasesti o gama variata de culori, alege-ti preferatele si lumineaza-ti imaginatia!

Cadouri glow

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare