unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Utilizare in
Tip montare
Culoare lumina
Filter

Casete luminoase LED

Casete luminoase LED pentru afacerea ta

Publicitatea ocupa un rol deosebit de important deoarece promoveaza imaginea unui produs sau a unui serviciu și are ca scop sa evidentieze si sa faca cunoscut un produs sau un brand. Rolul publicitatii stradale este prezentarea cat mai convingatoate a produselor catre cumparator sau utilizator. Acest tip de reclama este prezentat sub forma de afis sau panou publicitar și include reclame pe cladiri, autovehicule sau caldiri.

Avantajele unei casete luminoase

Reclamele luminoase sunt ce mai des intalnite in semnalistica de exterior, insa sunt folosite cu success si la interior, oferind un impact vizual puternic atat ziua cat si noaptea. Panoul luminos este o excelenta modalitate de promovare intrucat poate afisa mesaje personalizate, fiind recomandat pentru afisajul exterior. Acesta reda mesajul secventa cu secventa fiind foarte usor de reperat de cei care sunt in trafic si trec in viteza pe langa reclama. Datorita tehnologiei LED folosite dispersia luminii se face in mod egal pe toate suprafata reclamei iar consumul de energie electrica este foarte redus. Alimentarea acestora se face la reteaua de energie electrica. Iesiti in evident cu reclamele luminoase ce vor afisa mesaje personalizate.

Aceste reclame luminoase sunt foarte usor de citit de cei care sunt in trafic si trec in viteza pe langa reclama astfel veti putea face reclama la produsele dorite. Suplimentar, se dezvolta efecte pentru cuvintele cheie, acestea atragand foarte bine atentia.

Oferta noastra contine reclame luminoase de diferite dimensiuni si cu montaj facil.

Intra online pentru a comanda un panou publicitar la preturi mici.

Sus