unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Numar figurine
Filter

Propsuri

Propsuri Photo Booth

Daca iti doresti sa organizezi o petrecere de neuitat cu ocazia zilei de nastere, a majoratului sau o petrecere in aer liber cu prietenii, propsurile sunt cea mai buna alegere pentru evenimentul tau.

Fie ca este vorba de propsuri nunta, propsuri majorat sau propsuri petreceri copii, fie ca vrei diverse accesorii foto pentru Photo Booth aceste propsuri colorate completeaza perfect decorul petrecerii tale.

Prospurile sunt disponibile in diverse forme, culori sau modele cu ajutorul carora vei realiza cele mai amuzante fotografii.

Magazinul nostru online iti sta acum la dispozitie cu o gama variata de propsuri pentru petreceri funny!

Confectionate din carton rezistent care isi pastreaza in timp tinuta si culorile intense, acestea sunt concepute pentru utilizare indelungata in timp. Pentru a va bucura de atmosfera de petrecere oricand este necesar, trebuie doar sa le pastrati in locuri ferite de umezeala si sa le protejati de rupere sau indoire.

Pentru a va bucura de o sedinta foto reusita sau pentru a anima petrecerile cu momente inedite va recomandam sa achizitionati propsuri confectionate din carton rezistent, imprimat in culori vii si care au bete de sustinere din lemn sau bambus, pentru a va bucura de propsuri de calitate o perioada lunga de timp.

Sus