unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Numar figurine
Filter

Propsuri

Propsuri - accesorii fun pentru orice tip de petrecere!

Daca doriti sa organizati o petrecere deosebita, de neuitat si de care sa isi aminteasca invitatii dumneavoastra cu drag, va propunem sa va indreptati atentia catre aceste propsuri, accesorii ideale pentru evenimentele pe care le organizati. Botez, zile de nastere, majorate, petrecerea burlacitelor, propsuri nunta sau pentru petreceri inedite in aer liber, astfel de accesorii se regasesc la modul actual intr-o varietate foarte mare si dedicate pentru evenimente specifice.

Aceste propsuri sunt disponibile in magazinul online Glowmania.ro si putem astfel alege exact setul de propsuri de care avem nevoie sau pe care il preferam pentru evenimentul pe care il organizam! Cu un numar de 8 si pana la 56 de piese per set, propsurile sunt realizate intr-un design colorat, din carton calitativ si rezistent si in seturi specifice pentru aniversari sau evenimente deosebite, accesorii care vom aduce un plus de wow evenimentului dumneavoastra.

Printre cele mai reprezentative seturi de propsuri se numara: Baby Shower, Petrecere pentru copii cu printese sau cavaleri, Petrecere de 16 ani, Petrecerea burlacitelor, pentru nunta sau Proposuri pentru party care sunt ideale pentru Photo Booth si cu ajutorul carora vom realiza cele mai amuzante fotografii, instantanee care vor ramane amintiri invitatilor nostri!

Asadar, Glowmania.ri va sta la dispozitie cu o gama variata de propsuri pentru petreceri funny!

Confectionate din carton rezistent care isi pastreaza in timp tinuta si culorile intense, acestea sunt concepute pentru utilizare indelungata in timp. Pentru a va bucura de atmosfera de petrecere oricand este necesar, trebuie doar sa le pastrati in locuri ferite de umezeala si sa le protejati de rupere sau indoire.

Pentru a va bucura de o sedinta foto reusita sau pentru a anima petrecerile cu momente inedite va recomandam sa achizitionati propsuri confectionate din carton rezistent, imprimat in culori vii si care au bete de sustinere din lemn sau bambus, pentru a va bucura de propsuri de calitate o perioada lunga de timp.

Sus