unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Forma
Adancime
Volum
Filter

Piscine si accesorii

Cautati o piscina pentru dumneavoastra sau pentru copilul dumneavoastra pentru sezonul estival? Aici gasiti o varietate de piscine cu diferite dimensiuni si culori, dar si accesoriile necesare. 

Fie ca esti interesat de o piscina mica sau mare, suntem aici pentru a va ajuta sa va alegeti piscina perfecta. Puteti alege piscine cu hidromasaj, piscine cu structura metalica, piscine finisate cu mozaic, piscina cu jacuzii, cu functie de incalzire si filtrare a apei.

De aici puteti achizitiona si toate accesoriile necesare pentru intretinerea si curatarea piscinei, precum: prelate, covoare, scara de acces, kit de curatare multifunctional si produse chimice de curatare.

Compartimentele gonflabile ale piscine se dezumfla din cauza schimbarilor de temperatura a aerului. Cand piscina gonflabila este lasata afara in soarele fierbinte, aerul din interiorul ei se va extinde. Cu toate acestea, atunci cand lasati piscina in aer liber peste noapte, va avea loc exact efectul opus, determinand dezumflarea gonflabilului. Pentru ca totusi aceasta sa nu fie supusa constant la aceste efecte, cel mai indicat este sa acoperiti piscina cu prelata tip solar, impermeabila si rezistanta la UV.

Da, este nevoie sa adaugam clor in apa din piscina!

Clorul este adaugat in apa pentru a ucide germenii. Dar trebuie sa tinem cont de faptul ca acesta nu are efect instantaneu! Daca este utilizat corect, clorul tratat si recomandat pentru utilizarea lui in sperilizarea apei din piscina, poate ucide majoritatea germenilor in cateva minute.

Daca tinem cont de sterilizarea si dezinfectarea apei cu substantele potrivite, apa din piscinele gonflabile sau din piscinele din plastic special realizate pentru copii trebuie schimbata cel putin o data la doua saptamani. In caz contrar, daca nu se adauga in apa clor pentru a ucide bacteriile, piscina trebuie golita si curatata o doua la doua zile. Apa statuta si netratata cu clor va deveni nesanatoasa si infestata in doar 24-48 de ore.

Sus