unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs corp
Cantitate
Culoare
mai multe... less
Filter

Vopsea Neon pentru fata si corp

Cum poti utiliza vopseaua neon pentru fata sau corp?

Distreaza-te si realizeaza picturi pe corp si fata utilizand vopsea neon.

Surprinde-ti cunoscutii cu o aparitie de exceptie atunci cand te invita la petreceri nocturne!

Vopseaua UV Neon pentru corp si fata este special creata pentru a obtine efecte speciale fluorescente.

Acest tip de vopsea nu este toxic si se curata usor nefiind rezisitenta la apa.

Vopseaua devine intens fluorescenta la lumina UV (prezenta in cluburi, baruri, sali de spectacol, teatre, etc) intr-o masura atat de puternica incat creeaza senzatia unei lumini ascunse in spatele ei.

Magazinul nostru online va pune la dispozitie o multitudine de cosmetice neon precum: creion makeup UV neon, pudra cu sclipici pentru corp, vopsea UV de corp pentru petreceri glow, set creioane colorate pictura fata si corp, kit vopsea Halloween.

Este de ajuns sa dai un click si ai la indemana un magazin online cu oferte diversificate pentru vopsea neon. Profitati acum de cel mai avantajos pret!

Aceasta vopsea Neon pentru fata si corp este realizata din substante fluorescente care in momentul in care sunt expuse la lumina UV, vopseaua straluceste fosforescent in diverse culori, in functie de nuanta vopselei aplicate. La o sursa de lumina naturala, vopseaua arata ca o vopsea normala care coloreaza pielea, insa sub lumina UV, aceasta este vizibila Neon.

Efectele vopselei fosforescente sunt deosebite si evenimentele in cadrul carora se utilizeaza vopsea UV Neon pentru fata si corp vor fi cu adevarat unice, insa modul in care indepartam aceasta substanta de pe piele este un subiect de interes comun. Asadar, vopseaua neon se indeparteaza foarte simplu de pe piele cu apa calduta si gel de dus sau sapun bland cu pielea. 

Sus