unknown
Chat pe WhatsApp
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs corp
Cantitate
Culoare
mai multe... less
Filter

Vopsea Neon pentru fata si corp

Vopsea Neon pentru fata si corp – Un altfel de machiaj!

Va plac efectele WOW? Sa fiti unic si sa intoarceti privirile celor din jur? Aceasta vopsea de fata si corp Neon care straluceste atunci cand este expusa la lumina UV este alegerea ideala pentru dumneavoastra!

Cum puteti utiliza vopseaua neon pentru fata sau corp?

Realizati picturi pe corp si fata utilizand vopsea neon si fiti o prezenta unica la evenimentele cool la care participati! Vopseaua UV Neon pentru corp si fata este special creata pentru a obtine efecte speciale fluorescente. Acest tip de vopsea nu este toxic si se curata usor nefiind rezisitenta la apa.

Ce este diferit la acest tip de vopsea?

Aceasta vopsea neon devine intens fluorescenta daca este expusa la lumina UV (lumina care este prezenta in cluburi, baruri, sali de spectacol, teatre, etc) intr-o masura atat de puternica incat creeaza senzatia unei lumini ascunse in spatele ei.

In acest sens, magazinul online Glowmania.ro va pune la dispozitie diverse cosmetice neon precum: creion makeup UV neon ideal pentru crearea celor mai inedite machiaje, vopsea UV pentru fata si vopsea neon pentru corp, produse prin care puteti crea efecte speciale de fiecare data cand le utilizati.

Aceasta vopsea Neon pentru fata si corp este realizata din substante fluorescente care in momentul in care sunt expuse la lumina UV, vopseaua straluceste fosforescent in diverse culori, in functie de nuanta vopselei aplicate. La o sursa de lumina naturala, vopseaua arata ca o vopsea normala care coloreaza pielea, insa sub lumina UV, aceasta este vizibila Neon.

Efectele vopselei fosforescente sunt deosebite si evenimentele in cadrul carora se utilizeaza vopsea UV Neon pentru fata si corp vor fi cu adevarat unice, insa modul in care indepartam aceasta substanta de pe piele este un subiect de interes comun. Asadar, vopseaua neon se indeparteaza foarte simplu de pe piele cu apa calduta si gel de dus sau sapun bland cu pielea. 

Sus