unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip lumina
Tip alimentare
Filter

Lumini bicicleta: faruri si stopuri led, lumini de siguranta si pentru spite

Lumini bicicleta: faruri si stopuri led, lumini de siguranta si pentru spite

Ca sa fiti participant la trafic, pe doua roti, trebuie sa aveti lumini bicicleta (faruri, stopuri, lumini roti bicicleta), astfel incat sa fii vizibil pe timpul noptii sau pe portiunile de drum care sunt iluminate slab sau deloc.

In categoria de lumini biciclete va oferim set lumini, far de bicicleta cu LED, stop LED, lumini pentru spite, leduri bicicleta si multe alte produse care sa va faca vizibil in trafic. Mai mult decat atat, va propunem sa optati pentru luminile de siguranta cu LED-uri, deoarece au un consum redus si o eficienta sporita.

Farul si stopul este obligatoriu sa se regaseasca montate pe orice bicicleta. Alegeti asadar un far LED care va confera vizibilitate sporita in orientarea pe timp de noapte intrucat are o lumina mai puternica si implicit, o raza cu vizibilitate mai extinsa pentru a evita posibilele pericole. Stopul este la fel de important pentru siguranta deplasarii nocturne cu bicicleta, iar avansul tehnologiei acum va permite sa alegi stopuri bicicleta iluminate LED, dar si cu alte functii implicite, cum ar fi proiectia laser a unui culoar de siguranta pentru a putea aprecia corect ceilalti participanti la trafic zona in care va deplasati.

Cea mai comuna sursa de alimentare pentru lumini biciclete sunt bateriile alcaline sau acumulatorii reincarcabili. Perioada maxima de functionare depinde de nivelul de intensitate la care sunt folosite luminiile.

Utilizarea luminilor la bicicleta pe timpul noptii este recomandata si chiar ceruta de autoritati ca o masura de siguranta.

Magazinul online Glowmania.ro va intampina asadar cu cele mai avantajoase oferte de pret pe care le aveti mereu disponibile astfel incat sa va puteti echipa bicicleta corespunzator! Profitati de preturile bune la lumini de bicicleta si la articole reflectorizante pentru siguranta maxima in trafic!Sus