unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip lumina
Tip alimentare
Filter

Lumini bicicleta: faruri si stopuri led, lumini de siguranta si pentru spite

Ca sa fii participant la trafic, trebuie sa ai lumini pentru biciclete (faruri, stopuri, lumini roti bicicleta), astfel incat sa fii vizibil pe timpul noptii.

Utilizarea luminilor la bicicleta pe timpul noptii este recomandata si chiar ceruta de autoritati ca o masura de siguranta.

In categoria lumini bicicleta va oferim set lumini, far de bicleta cu LED, stop LED, lumini pentru spite, leduri Bicicleta etc. Luminile de siguranta cu LED-uri sunt recomandate deoarece au un consum redus si o eficienta sporita.

Farul si stopul sunt un “must have” e reprezentat de farul si stopul acesteia. Alege un far LED care iti confera un confort in orientarea pe timp de noapte intrucat are o lumina mai puternica si implicit o raza cu vizibilitate mai extinsa pentru a evita posibilele pericole.Stopul este la fel de important pentru siguranta deplasarii nocturne cu bicicleta iar avansul tehnologiei acum iti permite sa alegi stopuri bicicleta iluminate LED dar si cu alte functii implicite, cum ar fi proiectia laser a unui culoar de siguranta pentru a putea aprecia corect ceilalti participanti la trafic zona in care te deplasezi.

Cea mai comuna sursa de alimentare pentru lumini biciclete sunt bateriile alcaline sau acumulatorii reincarcabili. Perioada maxima de functionare depinde de nivelul de intensitate la care sunt folosite luminiile.

Cele mai avantajoase oferte le ai acum disponibile si mereu la indemana online la promotii cu cele mai mici preturi de pe piata.

Sus