unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs ciclism
Culoare
Filter

Articole reflectorizante, Accesorii vizibilitate ciclism

Articole reflectorizante, Accesorii vizibilitate ciclism

Imbracamintea reflectorizanta precum vesta reflectorizanta  sau acele articole reflectorizante pentru fixarea pe bicicleta, au drept scop semnalizarea corespunzatoare atunci cand va deplasati cu bicicleta pe timp de noapte si nu numai, unele accesorii va ofera siguranta si vizibilitate atunci cand va plimbati pe jos, in zone sau locatii mai putin sau deloc luminate.

Desi nu este obligatoriu sa purtam veste reflectorizante daca exista iluminat public in localitate sau in locurile in care va plimbati, este totus indicat sa o faceti, pentru mai multa siguranta si pentru a fi mai vizibil pentru ceilalti participanti din trafic. Daca iesiti in afara localitatii, imbracamintea cu elemente reflectorizante este obligatorie. Totodata, puteti purta diferite elemente reflectorizante pe picior, pe brat sau chiar pe rucsac si pe casca, iar aceste accesorii le puteti achizitiona din magazinul online Glowmania.ro, un site dedicat cu zeci de modele de biciclete si o multitudine de accesorii bicicleta.

Magazinul online Glowmania.ro va ofera o gama larga de produse reflectorizante precum benzi reflectorizante, bratari LED, stopuri reflectorizante, elice reflectorizanta pentru bicicleta sau vopsea reflectorizanta, o multitudine de produse care sa va oferi vizibilitate in orice moment, atat la pas, cat si pe doua roti.

Cele mai avantajoase oferte le aveti acum disponibile si mereu la indemana online, la promotii de neratat cu cele mai mici preturi de pe piata!

Sus