unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Dimensiune
Tip produs
Numar pereti
Filter

Corturi si pavilioane

Cort gradina sau pavilion gradina – produse pentru zile de vara relaxante!

Planuiti o petrecere relaxanta in aer liber si va doriti ca totul sa decurga perfect, indiferent de conditiile meteorologice capricioase sau de zilele toride? Va propunem asadar sa alegeti cu incredere din magazinul nostru un pavilion sau un cort de gradina, ideal pentru petrecerile dumneavoastra! Si indiferent de preferinte sau necesitati, cu siguranta veti gasi exact produsul de care aveti nevoie!

Alegerea unui cort pavilion tine cont de mai multe aspecte si anume: dimensiune, spatiul disponibil pentru amplasarea lui, numarul de persoane in mod uzual sau numarul de persoane care urmeaza sa participe la evenimentele pe care le organizati, iar in acest sens, puteti opta pentru pentru corturi pavilioane de dimensiuni precum 3x3m, 3x6m, sau varianta mai extinsa precum 12x6x4.1m, sau chiar si de culori diferinte astfel incat sa se incadreze perfect in decorul exterior al casei. 

Mai mult decat atat, achizitionarea unui astfel de cort de gradina este ideal pentru toti proprietarii de case care nu isi doresc o structura fixa, ci o optiunea fiabila, care de astfel se poate depozita in timpul sezoanelor reci sau se poate muta cu usurinta exact acolo unde aveti nevoie! Asadar, indiferent de preferintele dumneavoastra, Glowmania.ro va intampina cu produse calitative si fiabile din care puteti alege cu incredere si pe care le puteti achizitiona la preturi mici!

Pavilionul sau cortul de gradina este asemenea unui foisor si este realizat cu o structura metalica si folie polietilena. 

Spre deosebire de foisoarele construite din lemn, aceste corturi si pavilioane reprezinta o optiune perfecta pentru orice gospodar, deoarece se pot utiliza exact atat timp cat avem nevoie, se pot muta oriunde si se pot demonta usor si depozita atunci cand vine iarna. 

De diferite dimensiuni si culori, cu ferestre si echipate cu plase de tantari, aceste pavilioane de gradina reprezinta o achizitie de baza pentru orice proprietar de casa.

Spre deosebire de foisorul din lemn, pavilionul sau cortul de gradina reprezinta optiunea ideala pentru orice proprietar de casa. Fiabil si flexibil, pavilionul de gradina se poate utiliza pe o perioada determinata si exact in locul in care doresti. Pavilionul de gradina este ideal pentru a fi utilizat in sezoanele calde, iar odata cu venirea iernii aceste se poate demonta si depozita foarte usor, fiind iarasi perfect pentru utilizare in sezonul viitor.  Pentru un coltisor de umbra, pentru munca, pentru relaxare, pentru depozitarea anumitor lucruri etc. aceste corturi si pavilioane de gradina reprezinta cea mai buna achizitie in acest sens. 

Sus