unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Dimensiune
Tip produs
Numar pereti
Filter

Corturi si pavilioane

Planuiti o petrecere relaxanta in aer liber si va este teama de vremea rea sau de soarele prea puternic? La noi gasiti o multime de corturi si pavilioane.  Cand alegeti sa cumparati un cort puteti opta intre dimensiunile populare pe care le avem disponibile, precum 3 x 3 m, 3 x 6 m sau 3 x 9 m. Alegerea unui cort trebuie sa tina cont si de locul unde doriti sa il amplasati si de numarul de persoane care urmeaza sa participe la eveniment.

Un astfel de cort este ideal pentru a lua masa cu familia sau prietenii atunci cand vremea nu este ideala, si in functie de preferinte puteti opta intr-un cort cu 2, 3 sau 8 pereti.

Asadar, atat cortul cat si pavilionul au o multime de utilizari astfel incat sa va ajute sa va bucurati de petrecere indiferent de vreme.

Pavilionul sau cortul de gradina este asemenea unui foisor si este realizat cu o structura metalica si folie polietilena. 

Spre deosebire de foisoarele construite din lemn, aceste corturi si pavilioane reprezinta o optiune perfecta pentru orice gospodar, deoarece se pot utiliza exact atat timp cat avem nevoie, se pot muta oriunde si se pot demonta usor si depozita atunci cand vine iarna. 

De diferite dimensiuni si culori, cu ferestre si echipate cu plase de tantari, aceste pavilioane de gradina reprezinta o achizitie de baza pentru orice proprietar de casa.

Spre deosebire de foisorul din lemn, pavilionul sau cortul de gradina reprezinta optiunea ideala pentru orice proprietar de casa. Fiabil si flexibil, pavilionul de gradina se poate utiliza pe o perioada determinata si exact in locul in care doresti. Pavilionul de gradina este ideal pentru a fi utilizat in sezoanele calde, iar odata cu venirea iernii aceste se poate demonta si depozita foarte usor, fiind iarasi perfect pentru utilizare in sezonul viitor.  Pentru un coltisor de umbra, pentru munca, pentru relaxare, pentru depozitarea anumitor lucruri etc. aceste corturi si pavilioane de gradina reprezinta cea mai buna achizitie in acest sens. 

Sus