unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Senzor de miscare
Putere(W)
Factor de protectie
Filter

Proiectoare LED

Proiectoare LED – Produse de iluminat eficiente 

Aria de utilizare a acestor proiectoare LED este atat de larga incat se poate afirma cu incredere ca aceste produse ofera o lumina artificiala potrivita pentru o varietate de medii de lucru sau pentru locuinte personale.

De la iluminarea cu proiectoare cu LED-uri a spatiilor interioare de dimensiuni mari precum sunt atelierele sau garajele sau iluminarea cu proiectoare LED de dimensiuni reduse pentru sali de expozitie sau centre culturale, si pana la iluminarea spatiilor exterioare ale proprietatilor individuale, a aleilor, a parcurilor, etc., acestea sunt cateva dintre cele mai uzuale utilizarile ale proiectoarelor LED pe care le puteti achizitiona din magazinul online Glowmania.ro

Pe langa versatilitatea si fiabilitatea acesor proiectoare LED, acestea prezinta de asemenea si alte doua avantaje importante si anume: eficienta energetica si durabilitate. Puteti astfel alege din magazinul nostru online modele de proiectoare pentru iluminat exterior si interior, proiectoare LED lumina alba rece de putere scazuta sau cu lumina puternica, intensa, o varietate de produse la preturi avantajoase pentru toate buzunarele!

In oferta site-ului nostru vezi regasi proiectore LED disponibile atat in varianta pentru interior, cat si in cea pentru spatii exterioare!

Unul dintre cele mai mari avantaje alea acestor proiectoare LED SMD este faptul ofera o putere mai mare de lumina pentru un consum mai mic de energie, facandu-le astfel mult mai puternice si mai eficiente din punct de vedere energetic fata de articolele de iluminat cu LED mai vechi. Acestea functioneaza pe principiul ca LED-urile SMD mai putine pot produce o lumina mai mare.

Aceste tipuri de lumini LED SDM functioneaza pe principiul ca sunt mai mici, insa emit mai mult lumina, la intensitate mult mai mare fata de luminile simple LED. Asadar, un proiector LED SMD poate functiona perfect pana la 50.000 de ore, fiind astfel eficient in utilizare, insa mai ales din punct de vedere energetic. Putem astfel afirma negresit ca iluminatul cu LED SMD este mult mai avantajos spre deosebire de cel clasic.

Sus