unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip produs manichiura
mai multe... less
Filter

Ustensile Manichiura si Pedichiura

Pentru realizarea manichiurilor impecabile si pentru intretinerea unghiilor sunt necesare o serie de ustensile si accesorii pentru manichiura.

Printre multitudinea de ustensile si accesorii pentru manichiura se gasesc forfecuta profesionala manichiura pedichiura, suport mana cu husa detasabila, mana de practica pentru manichiura, suport despartitor degete, cleste ghilotina pentru unghii false, punctatoare pentru unghii etc.

Punctatoarele sunt perfecte pentru realizarea decoratiunilor atat pe unghiile false cat si pe cele naturale. Spatulele si instrumentele pentru cuticule ajuta atat la indepartarea pielii moarte si a impuritatilor de pe suprafata unghiilor cat si la retusarea acestora.

O manichiura perfecta necesita ustensile pentru unghii profesionale pentru iti sunt acum accesibile in cel mai variat magazin de profil la un pret foarte mic.

Poti avea acum unghii in forme si culori diverse folosind produse ieftine care ingrijesc atent si infrumuseteaza unghiile.

Ingrijirea si cosmetizarea unghiilor se realizeaza numai cu ajutorul acestor ustensile de manichiura si pedichiura. Asadar,  fie ca mergem la salon pentru un tratament profesional in acest sens, sau realizam procesul de curatare si ingrijire al unghiilor in confortul case noastre, truse de ustensile de manichiura si pedichiura este esentiala si fiecare unealta in sine are un rol specific si anume:

  • ustensila pentru cuticule are rolul de a impunge inapoi pielea din jurul unghiei
  • forfecuta este pentru taierea cuticulei si a pielii inestetice 
  • unghiera si clestele este pentru taierea/scurtarea unghiilor
  • pila de unghii este pentru scurtarea si modelarea unghiilor

Saloanele de cosmetica  sunt obligate prin lege sa urmeze proceduri specifice de igienizare si dezinfectare al ustensilelor de manichiura si pedichiura, insa este la fel de important sa ne dezinfectam si noi propriile ustensile din trusa de unghii. Corpul nostru este purtator de microbi si bacterii, si in acest sens, o rana minora sau o taietura a pielii se poate infecta si lucrurile se pot complica si inrautati foarte rapid. 

Asadar, dezinfectarea corecta a ustensilelor de manichura si pedichiura este foarte importanta si obligatorie si acest lucru se poate realiza foarte simplu cu ajutorul unui sterilizator digital cu ultrasunete acest aparat fiind ideal intr-un salon de cosmetica si nu numai!

Sus