unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs manichiura
Filter

Ustensile Manichiura si Pedichiura

Ustensile Manichiura si Pedichiura – Unghii ingrijite

Manichiura este cartea noastra de vizita, iar pedichiura trebuie sa fie impecabila, in special in timpul sezoanelor calde, deoarece atunci purtam cel mai des incaltaminte deschisa. In procesul de curatare, modelare si ajustare al unghiilor de la maini si de la picioare, avem nevoie evident de ustensile manichiura si ustensile pedichiura, accesorii indispensabile in ingrijirea corespunzatoare a unghiilor.

Instrumentele pentru ingrijirea unghiilor se gasesc intr-o diversitatea mare, insa printre cele mai importante ustensile se numara urmatoarele: forfecuta profesionala, unghiera, clestele pentru unghii si cuticule, clestele pentru unghii cu gel, pilele de diferite granulatii, instrument pentru ridicarea cuticulelor, cutit pentru inlaturarea cuticulelor si separator degete pedichiura. Mai mult decat atat, aceste ustensile se pot achizitiona la set sau in trusa complet echipata cu tot ce aveti nevoie pentru realizarea manichiurii sau a pedichiurii.

Ingrijirea corespunzatoare a unghiilor este un aspect care ar trebui sa ne preocupe pe fiecare dintre noi, deoarece putina neatentie si delasare poate degenera in probleme serioase la nivelul unghiilor sau al pielii, motiv pentru care ustensiile de manichiura si pedichiura nu ar trebuie sa lipseasca din trusa noastra. Aceste accesorii ne sunt indispensabile in realizarea manichiurii si al pedichiurii, indiferent ca se realizeaza la salon, sau le facem in confortul casei.

O manichiura si o pedichiura perfecta necesita ustensile profesionale, din materiale calitative si care sa ne ajute sa ne curatam si ingrijim unghiile corespunzator la fiecare utilizare. In acest sens, magazinul online Glowmania.ro va intampina cu oferte de pret la aceste articole pentru unghii cat si la pile si freze electrice.

Puteti avea acum unghii ingrijite, curatate si colorate exact asa cum va doriti, o manichiura si o pedichiura impecabila de fiecare data!

Ingrijirea si cosmetizarea unghiilor se realizeaza numai cu ajutorul acestor ustensile de manichiura si pedichiura. Asadar,  fie ca mergem la salon pentru un tratament profesional in acest sens, sau realizam procesul de curatare si ingrijire al unghiilor in confortul case noastre, truse de ustensile de manichiura si pedichiura este esentiala si fiecare unealta in sine are un rol specific si anume:

  • ustensila pentru cuticule are rolul de a impunge inapoi pielea din jurul unghiei
  • forfecuta este pentru taierea cuticulei si a pielii inestetice 
  • unghiera si clestele este pentru taierea/scurtarea unghiilor
  • pila de unghii este pentru scurtarea si modelarea unghiilor

Saloanele de cosmetica  sunt obligate prin lege sa urmeze proceduri specifice de igienizare si dezinfectare al ustensilelor de manichiura si pedichiura, insa este la fel de important sa ne dezinfectam si noi propriile ustensile din trusa de unghii. Corpul nostru este purtator de microbi si bacterii, si in acest sens, o rana minora sau o taietura a pielii se poate infecta si lucrurile se pot complica si inrautati foarte rapid. 

Asadar, dezinfectarea corecta a ustensilelor de manichura si pedichiura este foarte importanta si obligatorie si acest lucru se poate realiza foarte simplu cu ajutorul unui sterilizator digital cu ultrasunete acest aparat fiind ideal intr-un salon de cosmetica si nu numai!

Sus