unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs
Filter

Copertine si marchize

Copertina sau marchiza – un must-have pentru proprietarii de case!

Sunteti in cautarea unei copertine si marchize pentru curte, terasa sau gradina casei dumneavoastra?

Magazinul online Glowmania.ro va intampina cu astfel de produse de diverse dimensiuni, stiluri si culori astfel incat sa puteti face cea mai buna alegere in acest sens! Produse durabile, calitative si care se vor integra perfect in orice stil de amenajare exterioara!

Va doriti un colt umbrit in zilele toride de vara? Aceste accesorii reprezinta niste articole excelente pentru a gasi echilibrul perfect intre soare si umbra atunci cand temperaturile de afara devin greu de suportat. In acest sens, o astfel de copertina va regla temperatura in zona in care va fi amplasata, reusind astfel sa blocheze radiatiile UV si sa va ofere confortul de care aveti nevoie! In schimb, o marchiza va proteja usa de la intrare de conditiile meteorologice nefavorabile, fiind un mod eficient de a evita deteriorarea acesteia pe termen lung.

Alegeti asadar din magazinul nostru exact produsele de care aveti nevoie, articole care s ava ofere confortul de care avemti nevoie si relaxare absoluta in zilele frumoase de vara!copertina este o acoperire asemanatoare unui acoperis care se extinde peste un spatiu pentru a oferi umbra si adapost de ploaie, vant sau zapada.Copertinele se gasesc adesea peste ferestrele si ușile caselor si cladirilor comerciale. Aceste copertine sunt fixe si sunt realizate in principal din policarbonat rezistent la conditiile meteo.

Montarea unei copertine are rolul de a proteja fatadele, usile sau ferestrele locuintelor sau ale altor cladiri, de orice daune care poti fi cauzate din pricina conditiilor meteorologice nefavorabile. Ploaie abundenta, zapada si ger, soare puternic reprezinta factori externi nefavorabili care pot afecta usile si ferestrele din lemn, iar o copertina din policarbonat poate proteja eficient indiferent de vreme. 

Sus