unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Filter

Intrerupatoare smart touch

Intrerupatoare smart touch – Dispozitive pentru o casa inteligenta!

Un intrerupator smart reprezinta la momentul actual cea mai convenabila modalitate de a controla iluminarea si dispozitivele de iluminat din locuinta dumneavoastra fara a fi nevoie sa faceti vreun efort semnificativ. Printr-o simpla atingere sau cu o comanda rapida din aplicatia instalata pe telefonul mobil, cu aceste intrerupatoare smart touch puteti crea ambianta potrivita acasa, la birou, in restaurantul pe care il detineti sau in alte locatii unde aveti nevoie de un tip de iluminat adaptabil.

Moderne si minimaliste, aceste intrerupatoare cu ecran tactil nu numai ca imbunatatesc estetica incaperilor, dar fac si utilizarea lor mult mai simpla si mai sigura. Acest tip de intrerupatoare smart indeplinesc mai multe sarcini si au o durata de utilizare mult mai indelungata fata de intrerupatoarele conventionale, deoarece sunt construite fara parti mobile si au rezistenta ridicata la umiditate.

Ce este un intrerupator smart touch?

Intrerupatoarele tactile cu indicator LED sunt, in multe privinte, cel mai simplu tip de senzor tactil! Ele sunt realizate cu un tip de intrerupator electronic binar de pornire/oprire, care va fi actionat numai atunci cand exista un contact fizic direct si se aplica un anumit grad de presiune asupra acestuia. Mai mult decat atat, exista variante de intrerupatoare smart touch mult mai moderne care se activeaza cu ajutorul aplicatiei mobile, modele pe care le puteti achizitiona si din magazinul online Glowmania.ro.ro.

Cum functioneaza un intrerupator smart touch?

Aceste intrerupatoare actioneaza pe principiul tactil, adica sunt activate de atingerea umana, fata de cele uzuale carefuntioneaza cu flip, buton sau alt tip de comutator mecanic. Cu comanda touch sau activate cu ajutorul aplicatiei instalata pe telefonul mobil, aceste intrerupatoare smart sunt destinate atat locuintelor personale cat si altor locatii, fiind perfecte pentru crearea unei ambiante potrivite in orice moment sau context, adica, cu ajutorul acestora putem regla luminozitatea la intensitatea dorita cu o simpla atingere de buton, sau o simpla comanda.

Va asteptam in magazinul online Glowmania.ro cu oferte de pret la o gama diversificata de intrerupatoare smart touch!

Sus