unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs ciclism
Tip inchidere
Lungime
Culoare
Filter

Cabluri Antifurt Bicicleta

Cabluri antifurt bicicleta – Protectie garantata

Un cablu antifurt bicicleta este un accesoriu indispensabil pentru orice biciclist, deoarece acest articol are rolul de a va tineti in siguranta bicicleta atunci cand n-o folositi, indiferent de locatia in care va aflati si doriti sa luati o pauza de la pedalat sau aveti o treaba de rezolvat.

Dupa ce ati achizitionat o bicicleta, primul accesoriu la care trebuie sa va ganditi ar trebui sa fie un antifurt sau un sistem de siguranta pe care de astfel sa il aveti la dumneavoastra de fiecare data cand plecati la drum cu bicicleta.

Magazinul online Glowmania.ro va ofera produse de o calitate superioara, preturi avantajoase, o gama variata de cabluri antifurt de la tipuri clasice cu lant sau incuietoare cu lacat, la cele cu cifru sau modele u-lock cu lungimi (50 cm, 55 cm) grosimi si materiale diferite. Indiferent de poreferintele sau nevoile dumneavoastra, aici veti gasi produsul ideal!

Va asteptam sa descoperiti ofertele nostre pentru cabluri antifurt ieftine si ci si preturile bune la huse si suporturi bicicleta!

Sus