unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs solar
mai multe... less
Tip senzor
Tip montare
Putere(W)
mai multe... less
Numar surse lumina
mai multe... less
Culoare
mai multe... less
Filter

Lampi solare de gradina

Lampa solara este un accesoriu deosebit atunci cand doriti sa decorati curtea, gradina sau terasa casei dumneavoastra. Puteti crea acum un adevarat spectacol nocturn pentru petrecerile tematice din noptile fierbinti de vara, sau puteti alege sa conturati un decor intim, imediat dupa lasarea serii peste terasa sau gradina, in care sa petreceti relaxat ore bune alaturi de familie si prieteni, depanand amintiri si surprinzand fotografii indraznete!
Va punem la dispozitie o multitudine de forme si modele pentru lampi solare si anume lampi decorative cu suport pentru fixare in pamant, lampi decorative pentru perete, figurine colorate, lampi solare de gradina sau globuri solare.
Acest model de lampi de exterior dispun de factor de protectie la picuri de apa, ploaie sau umezeala.
Cele mai bune preturi pentru a realiza un decor deosebit cu lampi cu alimentare solara le gasiti accesand magazinul nostru online care contine o gama variata de lampi solare ieftine! Livrarea produselor se face in cel mai rapid mod!

Aceste lampi solare de gradina functioneaza cel mai bine in lumina directa a soarelor, insa pot functiona si in zilele inorate sau daca sunt amplasate in zone umbrite. Acest lucru se datoreaza faptului ca lampile solare folosesc particule de lumina, numite fotoni, pentru a genera electricitate. Fotonii sunt prezenti atat in lumina directa a soarelui, cat si in cea indirecta, astfel in cat, o lampa solara poate functiona in ambele conditii.

In randurile urmatoare va vom prezenta 5 avantaje importante de care putem profita daca alegem aceste lampi solare de gradina

  • Energia solara este energie curata
  • Lampile solare va vor economisi bani
  • Lampile solare sunt sigure si sporesc siguranta proprietatii
  • Lampile solare sunt usor de instalat
  • Lampile solare solare sunt frumoase si se incadreaza in orice stil de amenajare experioara

Sus