unknown
Chat pe WhatsApp
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs solar
Tip senzor
Tip montare
Putere(W)
Numar surse lumina
mai multe... less
Culoare
Filter

Lampi solare de gradina

Lampi solare de gradina – Iluminat exterior

Daca va doriti un iluminat deosebit pentru curtea si gradina dumneavoastra, va propunem sa alegeti lampi solare de la Glowmania.ro! Aceste lampi solare de gradina reprezinta accesoriile ideale pentru iluminatul exteriorului al casei dumneavoastra, iar noi va intampinam cu diverse modele interesante la aceasta categorie de produse!

Lampa solara este un accesoriu deosebit de iluminat atunci cand doriti sa decorati curtea, gradina sau terasa casei dumneavoastra. Puteti crea acum un adevarat spectacol nocturn pentru petrecerile tematice din noptile lungi si calduroase de vara, sau puteti alege sa conturati un decor intim, imediat dupa lasarea serii peste terasa sau gradina, in care sa petreceti relaxat ore bune alaturi de familie si prieteni, depanand amintiri si creand alte momente de neuitat!
Mai mult decat atat, acest tip de lampi de exterior dispun de factor de protectie la picuri de apa, ploaie sau umezeala, fiind asadar fiabile si rezistente indiferent de conditiile meteorologice.

Va punem la dispozitie o multitudine de modele pentru lampi solare si anume: lampi decorative cu suport pentru fixare in pamant, lampi decorative pentru perete, figurine colorate, lampi solare de gradina sau globuri solare. Cele mai bune preturi pentru a realiza un decor deosebit cu lampi cu alimentare solara le gasiti accesand magazinul nostru online, care contine o gama variata de lampi solare ieftine!

Profitati de ofertele noastre de pret si alegeti lampile solare care se potrivesc amenajerii exterioare a locuintei dumneavoastra, diverse produse pentru iluminat exterior prin care viziunea dumneavoastra sa devina realitate!

Aceste lampi solare de gradina functioneaza cel mai bine in lumina directa a soarelor, insa pot functiona si in zilele inorate sau daca sunt amplasate in zone umbrite. Acest lucru se datoreaza faptului ca lampile solare folosesc particule de lumina, numite fotoni, pentru a genera electricitate. Fotonii sunt prezenti atat in lumina directa a soarelui, cat si in cea indirecta, astfel in cat, o lampa solara poate functiona in ambele conditii.

In randurile urmatoare va vom prezenta 5 avantaje importante de care putem profita daca alegem aceste lampi solare de gradina

  • Energia solara este energie curata
  • Lampile solare va vor economisi bani
  • Lampile solare sunt sigure si sporesc siguranta proprietatii
  • Lampile solare sunt usor de instalat
  • Lampile solare solare sunt frumoase si se incadreaza in orice stil de amenajare experioara

Sus