unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tip utilizare
Caracteristici cheie
Tip lumina
Tip alimentare
Filter

Lampi UV pentru unghii

Manichiura cu gel a devenit tot mai atractiva de-a lungul timpului. Arata bine și rezista mult timp. Ce poti sa iti doresti mai mult de la o manichiura? Metoda este foarte apreciata deoarece rezista chiar si peste 4 saptamani si asigura o manichiura aspectuoasa. Unghiile cu gel implica utilizarea unei lampi UV.

Fie ca te intereseaza o lampa UV pentru utilizare la domiciliu, fie ca o cumperi pentru a echipa un salon, e destul de important sa stii mai intai ce cumperi, ca sa nu faci investitia degeaba. Glowmania.ro va ofera lampi UV cu LED, cat si lampi UV cu tub, a caror putere este asigurata de puterea cumulata a tuburilor incorporate in lampa respectiva. Veti avea de ales intre lampi UV 9W cu un LED, lampi UV 9W cu tub, lampi UV 36W cu 4 tuburi, lampa UV 54W etc.

Lampiile UV au un consum minim de energie, unele modele fiind potrivite atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura. Comanda online si bucura-te de preturi speciale si disponibilitate non stop pentru a realiza cele mai frumoase modele de unghii cu gel.

Cum folosim lampa UV pentru oja semipermanenta

Manichiura semipermanenta te ajuta acum sa ai mereu un aspect impecabil al unghiilor tale naturale. Datorita texturii foarte rezistente, oja semipermanenta iti mentine intacta manichiura pana la 3 saptamani. Aceasta se aplica cu foarte mare usurinta, fiind necesara in prealabil indepartarea cuticulelor, apoi matuirea unghiilor si in final aplicarea ojei semipermanente, in functie de culoarea preferata, care se usuca si fixeaza prin expunerea la lampa UV.

Cum folosim lampa UV in aplicarea unghiilor cu gel

Aplicarea unghiilor cu gel reprezinta o alta modalitatea de a avea o manichiura eleganta si cu un aspect ingrijit pentru o perioada de timp indelungata.

Este necesar sa ingrijesti intai cuticulele, apoi dupa ce folosesti buffer-ul pentru a crea o suprafata aderenta aplica un gel cu adeziv si introdu mana in lampa UV pentru fixarea acestuia. Apoi se aplica gelul de constructie care, de asemeni, se intareste si prinde contur numai cu ajutorul lampii cu ultraviolete.

Poti acum sa dai unghiilor forma dorita, sa le lustruiesti, pentru ca mai apoi sa aplici peste noile unghii cu gel UV culoarea preferata care se fixeaza tot cu ajutorul lampii UV.

Aplica la final inca un strat de gel transparent, lasa la uscat din nou si te poti bucura de manichiura dorita o perioada indelungata!

Sus