unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip utilizare
Caracteristici cheie
Tip lumina
Tip alimentare
Filter

Lampi UV pentru unghii

Lampi UV pentru unghii – Manichiura rezistenta

Manichiura cu gel este o alegere de top pentru foarte multe femei, deoarece arata impecabil si rezista mult mai mult timp fata de o manichiura normala, chiar si pana la 4 saptamani. Iar pentru a realiza o astfel de manichiura, sa utilizeaza produse speciale care mai apoi sunt fixate pe unghii cu ajutorul unei lampi UV. Mai mult decat atat, manichiura cu oja semipermanenta este de asemenea o optiune populara pentru care de asemenea se utilizeaza o lampa UV.

Fie ca sunteti in cautare de o lampa UV pentru utilizare la domiciliu, sau va doriti echipamente de calitate pentru salonul pe care il administrati, magazinul online Glowmania.ro va intampina cu oferte de pret la diverse modele de lampi UV cat si alte ustensile utile pentru realizarea manichiurii, acasa sau la salon.

Cum folosim lampa UV pentru oja semipermanenta?

Manichiura semipermanenta te ajuta acum sa ai mereu un aspect impecabil al unghiilor tale naturale. Datorita texturii foarte rezistente, oja semipermanenta iti mentine intacta manichiura pana la 3 saptamani. Aceasta se aplica cu foarte mare usurinta, fiind necesara in prealabil indepartarea cuticulelor, apoi matuirea unghiilor si in final aplicarea ojei semipermanente, in functie de culoarea preferata, care se usuca si fixeaza prin expunerea la lampa UV.

Cum folosim lampa UV in aplicarea unghiilor cu gel?

Aplicarea unghiilor cu gel reprezinta o alta modalitatea de a avea o manichiura eleganta si cu un aspect ingrijit pentru o perioada de timp indelungata. Este necesar sa curatati intai cuticulele, apoi sa utilizati buffer-ul pentru a crea o suprafata aderenta, iar mai apoi sa aplicati un gel de unghii UV si sa introduceti mana in lampa UV pentru fixarea acestuia. Apoi se aplica gelul de constructie care, de asemenea, se intareste si prinde contur numai cu ajutorul lampii cu ultraviolete!

Lampiile UV au un consum minim de energie, unele modele fiind potrivite atat pentru manichiura cat si pentru pedichiura. Comanda online si bucura-te de preturi speciale si disponibilitate non-stop pentru a realiza cele mai frumoase modele de unghii cu gel!O lampa cu LED este potrivita si functioneaza numai pentru lacurile de unghii cu gel care sunt setate special sub lumina LED, in timp ce lampile UV functioneaza pentru toate tipurile de lac cu gel. Asadar,  daca realizati manichiuri cu o gama variata de marci de lac de unghii gel, o lampa UV va functiona indiferent de tipul lacului, in timp ce o lampa cu LED functiona doar pe lacurile cu gel LED. 

Aceste lampi UV pentru unghii reprezinta aparatele principale si indispensabile din orice salon de manichiura si pedichiura, 

Desi sunt categoric doua modele diferite de lampi, una care funztioneaza doar pe lacul de unghii gel LED, iar celalalta fiind compatibila cu toate tipurile de lac de unghii gel, aceasta inscriptie se refera la tipul de becuri din interiorul lampii si la genul de lumina pe care o emit. Adica este o lampa uv care functioneaza cu LED-uri.

Sus