unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Filter

Sterilizatoare UV Instrumente de Manichiura si Coafor

Oricare salon de frumusete trebuie sa aiba ca si principiu de baza respectarea normelor de dezinfectare si sterilizare a ustensilelor si echipamentelor de lucru. Sterilizarea instrumentelor de lucru este foarte importanta la locul de munca. De aceea, pentru aceasta etapa se vor folosi fie sterilizatoare uv fie sterilizatoare cu quartz. Sterilizatorul cu quartz este perfect pentru sterilizarea ustensilelor de metal dintr-un salon de manichiura, pedichiura, cosmetica sau coafor. In momentul in care ustensilele au luat contact cu pielea sau sangele, acestea au luat deja microbi si trebuie imediat igenizate.

Aparatele de sterilizare garanteaza distrugerea uscata a germenilor si bacteriilor care apar pe accesorii la locul de munca. Pentru sterillizarea rapida a instrumentarului de metal, este recomandat sterilizatorul cu bile de quartz.

Sterilizarea in acest aparat presupune un contact intre partile metalice si bilele de quartz incalzite la 250 grade C. Acest sterilizator foloseste bile de quartz, care sunt excelente conductoare termice si mentin temperatura ridicata. Este o sterilizare calda uscata, care se produce rapid, in aprox 30 sec-1min. Comanda online aparate de sterilizat la cel mai avantajos pret!

Comanda acum aparate de sterilizat la cu bile de Quarz sau sterilizatoare UV la cele mai mici preturi din online.

Sus