Chat pe WhatsApp
Sterilizator digital cu ultrasunete, 50W, capacitate 600 ml, 40 kHz, functie timerSterilizator digital cu ultrasunete, 50W, capacitate 600 ml, 40 kHz, functie timer
   Aparat de curatat cu ultrasunete, 50W, capacitate 600 ml, frecventa undelor 40 kHz, functie timer
   Produs disponibil
   209,00 leiPret
   Sterilizator digital cu ultrasunete, 50W, capacitate 600 ml, 40 kHz, functie timerSterilizator digital cu ultrasunete, 50W, capacitate 600 ml, 40 kHz, functie timer
     Aparat de curatat cu ultrasunete, 50W, capacitate 600 ml, frecventa undelor 40 kHz, functie timer
     209,00 leiPret

     favorite_border

     Trebuie sa te autentifici
     Sterilizatoare UV Instrumente de Manichiura si Coafor - Sterilizare eficienta
     Sterilizatoare UV Instrumente de Manichiura si Coafor

     Sterilizatoare UV Instrumente de Manichiura si Coafor – Aparate de sterilizat

     Toate saloanele de infrumusetare ar trebuie sa aiba ca si principiu de baza respectarea normelor de dezinfectare si sterilizare al ustensilelor si echipamentelor de lucru. Sterilizarea instrumentelor de lucru este foarte importanta si ar trebui sa fie realizata zilnic. Pentru a respecta aceste norme de igiena, se vor utiliza fie sterilizatoare UV, fie sterilizatoare cu quartz.

     Aparatele de sterilizare garanteaza distrugerea uscata a germenilor si bacteriilor care apar pe accesorii la locul de munca. Sterilizatorul UV este indispensabil in saloane, iar acest echipament electric care emite radiatii in spectrul UV are efect germicid asupra microorganismelor care intra in contact cu razele de lumina emise de lampa UV.

     In schimb, pentru sterillizarea rapida a instrumentarului de metal, este recomandat un sterilizator quartz. Sterilizatorul cu bile quartz este perfect pentru sterilizarea ustensilelor de metal dintr-un salon de manichiura, pedichiura, cosmetica sau coafor. In momentul in care ustensilele au luat contact cu pielea sau sangele, acestea au luat deja microbi si trebuie imediat igenizate, iar acest aparat de sterilizare cu quartz va igieniza totul, eficient si in timp foarte scurt!

     Sterilizarea in acest aparat presupune un contact intre partile metalice si bilele de quartz incalzite la 250 grade C. Acest sterilizator foloseste bile de quartz, care sunt excelente conductoare termice si mentin temperatura ridicata. Este o sterilizare calda uscata, care se produce rapid, in aprox 30 sec-1min.

     Comanda acum din magazinul online Glowmania.ro aparate de sterilizat la cu bile de Quartz sau sterilizatoare UV si UVC la cele mai mici preturi si profitati totodata si de ofertele de pret la lampi UV!

     Aceste sterilizatoare UV reprezinta unele dintre aparatele indispensabile in orice salon cosmetic si nu numai. Acestea au rolul de a dezinfecta ustensilele de manichiura si pedichiura, ustensilele si pensulele de make-up sau alte obiecte de mici dimensiuni care trebuie dezinfectate dupa fiecare utilizare, atat din motive de igiena cat si pentru a elimina orice risc de infectie. 

     Este recomandat sa igienizam si dezinfectam ustensilele dupa fiecare client in parte. Indiferent ca activitatea noastra cosmetica se desfasoara intr-un salon profesionist sau acasa, ustensilele pe care le utilizam pentru manichiura si pedichiura trebuie dezinfectate zilnic, iar cu ajutorul unui sterilizator cu bile Quartz, acest proces va fi unul foarte simplu si rapid. Dezinfectarea constanta va reduce semnificativ riscul de a provoca anumite infectii neplacute, care de altfel se pot agrava foarte repede.

     Articole asemanatoare