unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip semnalizare
Filter

Semne de avertizare si informare luminoase

Semne de avertizare si informare luminoase – Siguranta si Securitate

Venim in intampinarea dumneavoastra cu o oferta variata de semne de avertizare luminoase si semne de informare luminoase, pentru spatii cu luminozitate scazuta. Va oferim o gama variata de indicatoare fosforecente pentru semnalizare precum: semn informare hidrant, indicator fumat si flacara interzis, placute semne avertizare pericol electrocutare, semn de informare extinctor, sageti glow autoadezive, semn punct de prim ajutor etc.

Indicatoarele fosforescente se folosesc si pentru localizarea si identificarea materialelor si a echipamentelor de prevenire si stingere a incendiilor – ca alternativa la utilizarea culorii rosu. Aceste indicatoare asigura securitate si siguranta si avertizeaza in mod vizibil persoanele de existenta unui pericol.

Semnele fosforescente sunt vizibile atat la lumina naturala cat si in intuneric. Se incarca la lumina naturala sau artificiala si lumineaza in intuneric pe o durata de pana la 8 ore. Sunt confectionate din vinil autodeziv rezistent la apa si la alte intemperii, fiin d astfel fiabile in diverse medii.

Asadar, daca sunteti in cautare de semne de avertizare si informare luminoase, magazinul online Glowmania.ro va ofera preturi foarte bune la o varietate de astfel de indicatoare fosforescente!

Astfel de semne de avertizare si informare au semnificatii specifice si fiecare semn in parte reprezinta, avertizeaza sau informeaza pentru ceva anume si evident fiecare categorie este semnalata cu o culoare si anume:

  • Semne de interzicere - ROSU
  • Semne obligatorii - ALBASTRU
  • Semne de avertizare - GALBEN
  • Semne de informare de urgenta - VERDE

Suntem instruiti sa recunoastem culoare rosie ca 'oprire', ' interzis', motiv pentru care, acest semn de siguranta EXIT este de culoare verde, care ne ofera  sentimentul de siguranta, de acces, instruind in mod clar publicul sa ramana calm si sa urmeze cu incredere semnele. Acesta este si motivul principal pentru care cladirire publice au indicatoare de urgenta de culoare verde!

Sus