unknown
Chat pe WhatsApp
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip lampa UV
Putere lumina UV
mai multe... less
Suprafata acoperita
mai multe... less
Ozonizare
Filter

Lampi Ultraviolete Bactericide

Lampi Ultraviolete pentru Sterilizare si Dezinfectie

Dezinfectectati si mentineti curata orice suprafata sau incapere cu ajutorul unei lampi ultraviolete bactericide! Bucurati-va de o dezinfectie usoara si rapida atat a suprafetelor cat si a aerului, cu un minim de efort, cu o lampa bactericida de la Glowmania.ro!

Achizitionati lampi UV bactericide pentru dezinfectare, pentru o sterilizare sigura si eficienta fara a fi nevoie de a utiliza produse chimice. Cu un consum redus de energie, lumina ultravioleta distruge un spectru larg de bacterii, virusuri, drojdii, spori de mucegai, alge si chiar protozoare, fiind solutia perfecta pentru a obtine un mediu steril in cel mai rapid si eficient mod.

Cu o utilizare sigura si comoda, va oferim acum o gama variata de lampi bactericide cu diverse forme de fixare, pe stativ sau in tavan, avand optiunea de a programa functionarea in lipsa personalului uman. Comandati acum o lampa bactericida UV si beneficiati de cea mai comoda si sigura forma de dezinfectie.

Pe langa lampile ultraviolete pentru sterilizare si dezinfectie, in cadrul ofertei noastre veti descoperi si alte produse pentru sterilizare si dezinfectare, produse indispensabile acasa, la scoala sau la birou.

Pe langa pretul avantajos si disponibilitatea online nonstop, va oferim de asemenea si livrare rapida pentru a va proteja pe deplin de raspandirea infectiilor prezente atat la birou, la gradinita, in sala de asteptare sau acasa!

Sus