unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip steag
Filter

Steaguri

Acest magazin online va pune la dispozitie sepci tricolore, steaguri mari pentru diverse evenimente nationale, fular tricolor si diverse alte accesorii pentru suporterii adevarati ai echipelor de sport ale Romaniei.
Steagul Romaniei este de nelipsit de ziua nationala a acestei tari alaturi de alte simboluri nationale si manifestatiile dedicate acestei zile de o importanta deosebita. In magazinul nostru online gasiti de vanzare la preturi foarte bune o varietate de accesorii pentru suporterii adevarati ai Romaniei, precum drapele de diverse dimensiuni, steaguri de birou, Steagul Romaniei, fular tricolor, palarii, huse pentru oglinzi auto si sepci tricolore.
Puteti sa va incantati prietenii care viziteaza Romania sau care sunt iubitorii acestei tari oferindu-le un steag de birou care le va aminti mereu de aceasta tara.
Atat steagul Romaniei cat si steagul UE nu trebuie sa lipseasca de pe cladirile institutiilor publice. Acum puteti achizitiona foarte repede si usor aceste accesorii la preturi foarte bune printr-o simpla comanda online!

Simbol national al tarii, steagul Romaniei reprezinta mandria romanilor inca din anul 1848 si se sarbatoreste in fiecare an pe data de 26 iunie.

In timpul Revolutiei din 1848, Tricolorul a fost adoptat ca simbol al natiunii, iar culorile aveau prima data o semnificatie clara: culoarea rosul semnifica fratia, galben reprezenta bogatia pamantului, iar culoare albastru semnifica libertatea. Astazi semnificatia culorilor este mult mai complexa si anume:

- Rosu reprezinta iubirea fata de tara si de neam si respectul si comemorarea celor care au luptat si pierit pentru pamentul romanesc

- Galben reprezinta maretia tarii, vradnicia si prestigiul

- Albastru reprezinta cerul senin, credinta fata de aceasta patrie si libertatea in gandire. 

Istoria tricolorului este una destul de interesanta si zdruncitana, cu ordine clare in privinta semnificatiei si locatiei lui, cu schimbari notabile de-a lungul anilor, insa este cert faptul ca acest steag, in forma lui finala, este mandria si simbolul cel mai reprezentativ al tarii noastre. 

Daca in trecut steagul roman era un simbol folosit de catre armata, in prezent aceste steaguri, simboluri ale tarii, pot fi abordate fara constrangeri, in orice moment, atat de catre persoanele fizice la domiciliul propriu, cat si de catre persoanele juridici la sediile unde isi practica activitatea.

Steagul tricolor al Romaniei este mandria tarii si al romanilor de pretutindeni!

De nelipsit de la evenimentele nationale si comemorarile patriotice, drapelul Romaniei reprezinta iubirea pentru tara, legatura de fraternitate si respectul fata de eroii nostri. Daca esti in cautarea unui steag tricolor cu Romania in magazinul online www.glowmania.ro vei gasi o gama variata de astfel de produse patriotice. 

De la steaguri tricolore de diverse dimensiuni, accesorii de birou cu drapelul national si pana la accesorii auto, la Glowmania.ro gasesti articole patriotice la preturi competitive. 

Sus