Filtreaza dupa
Pret
17 lei 575 lei
Brand
Tip produs
mai multe... less
Varsta
mai multe... less
Material
mai multe... less
Abilitati dezvoltate
mai multe... less
Poveste
mai multe... less
Functii
mai multe... less
Culoare
mai multe... less
Filter

Jucarii din lemn

Modelele noastre de jucarii din lemn pentru copii si bebelusi reprezinta alegerea potrivita atunci cand va doriti sa achizitionati o jucarie speciala, cu elemente atent finisate si culori vii.

Veti gasi in oferta noastra online jucarii educative care vor stimula creativitatea, imaginatia si capacitatile celor mici, fiind special concepute pentru a iesi din tipar printr-un aspect deosebit, specificatii si calitatea desavarsita. Jucariile din lemn sunt perfecte pentru jocuri individuale sau cu grupul de prieteni.

Alege un cadou care sa antreneze atentia, rabdarea si concentarea precum sunt cuburile de construit; sau puteti opta pentru jucarii educative precum alfabetul, ceasul, jocul de pescuit, etc; parcarile pentru masini care se deosebesc prin complexitatea si atentia la detalii, avand multiple elemente realiste; casute de papusi; bancuri de lucru cu diverse unelte care incurajeaza copilul sa fie creativ si sa creeze o poveste de fiecare data; un magazin de lemn cu un design extrem de realist care contine casa de marcat, cantar si produse alimentare.

Profitati acum de oferte si promotii achizitionand jucarii ieftine pentru copii!