Chat pe WhatsApp
SERVICIILE NOASTRE
Plata ramburs sau cu cardul
Plata ramburs sau cu cardul
4 Banci Partenere – Pana la 12 rate cu dobanda ZERO!
Produse cu garantie
Produse cu garantie
Ne ocupam direct de garantii fara intermedieri.
Suport Clienti rapid
Suport Clienti rapid
Serviciu Live - pentru raspunsuri imediate!
Retur 30 zile
Retur 30 zile
Gratuit – De la preluare la returnarea in depozit!

Lampile din sare de Himalaya, ambianta placuta si relaxanta

De : Diana - Categorii : Inedite

Lampi din sare de Himalaya

Ce este o lampa din sare de Himalaya?

Beneficiile sarii de Himalaya sunt bine cunoscute in toata lumea, inca din cele mai vechi timpuri.

Lampa din sare de Himalaya este realizata dintr-un bloc de sare de Himalaya, prelucrat manual. Fiindca este o lampa propriu-zisa, mijlocul blocului de sare este gaurit, iar inauntru este instalat un bec care emite lumina si caldura.

Culoarea speciala a acestei lampi variaza in nuante de roz deschis pana la roz-portocaliu, in functie de concentratia de minerale.

Sarea este higroscopica, atrage moleculele de apa, asadar si lampa din sare de Himalaya are aceasta capacitate.

Prin intermediul vaporilor de apa pot ajunge in interiorul casei multe bacterii, alergeni, spori de mucegai si particule poluante. Cand acesti vapori intra in contact cu lampa de sare, particulele poluante raman blocate in lampa. Lampa continua acelasi ciclu, cand este incalzita sarea se usuca si atrage alti vapori de apa si poluanti, eliberand aerosoli si blocand in interior particulele daunatoare sanatatii.

Lampa de sare emite ioni negativi, iar becul din interior incalzeste cristalul si intensifica efectul de ionizare. De multe ori lampa este umeda sau chiar uda, mai ales in spatiile cu umiditate crescuta. Asta se intampla deoarece apa se evapora repede, creand ioni negativi care se leaga de ionii pozitivi in exces, neutralizand smogul electronic din casa.

Unul din cele mai importante beneficii oferite de lampa din sare de Himalaya este purificarea aerului. Asa cum am mentionat mai sus, datorita sarii din care este realizata, lampa atrage vaporii de apa cu particule poluante si alergenice, eliminandu-le, curatind aerul si facandu-l mai sanatos. Terapia cu sare de Himalaya este folosita pentru tratarea unor boli pulmonare cronice, fiind dovedit stiintific ca ajuta respiratia si amelioreaza astmul si alergiile. Practic lampa cu sare este o metoda de a profita de avantajele oferite de o salina, dar in confortul propriei case.

Lampa din sare de Himalaya este si o sursa de lumina, iar lumina sa calda si placuta, de culoare roz spre portocaliu, are un efect de calmare si de relaxare a atmosferei.

Lumina placuta si relaxanta

Beneficiile pentru sanatate oferite de lampa din sare de Himalaya

Doar privind o lampa din sare de Himalaya este suficient pentru a te simti mai calm si mai relaxat.

Insa, lampa din sare de Himalaya face mult mai multe lucruri, dovedite stiintific: este antibacteriala si antiinflamatorie, ionizeaza camera, echilibreaza frecventele artificiale si lungimile de unda electromagnetice nenaturale care provin de la echipamentele electronice, produce unde de lumina din spectrul curcubeului care iti protejeaza corpul, ajutand in afectiunile mentale asociate cu stresul, inclusiv insomnia, si durerile de cap sau migrenele.

Persoanele care au folosit lampile de sare au observat imbunatariri, la nivel fizic si psihic, inca din prima zi de folosinta. Asadar lampile de sare ajuta in legatura cu problemele respiratorii (inclusiv raceli), in alergii, afectiuni ale pielii, afectiuni mentale si asociate cu stresul, dureri de cap, reumatism.

Beneficii multiple pentru sanatatea ta

Lampile din sare de Himalaya in casa ta

Lampile de sare sunt ca si plantele: cu cat mai multe, cu atat mai bine :)

Desigur, poti incepe cu o singura lampa, insa este important sa intelegi ca o singura lampa asezata intr-un colt indepartat al casei este insuficienta si are o raza de actiune limitata.

Este recomandat sa ai cel putin o lampa in fiecare incapere unde iti petreci timpul. Ia in considerare unde iti petreci cea mai mare parte a timpului, unde este cea mai mare concentratie de "smog electronic" si efectiv unde te-ai bucura, impreuna cu familia, de efectele relaxante ale luminii emise de o lampa de sare.

Designul placut completeaza beneficiile terapeutice

Pe langa langa avantajele pentru sanatatea ta si a familiei amintite mai sus, lampile din sare de Himalaya sunt o decoratiune originala si deosebita pentru casa ta si se gasesc intr-o varietate de forme de dimensiuni.

Aspectul lampilor de sare variaza de la forma unui bloc de sare colorat, pana la forme finisate si moderne, iar greutatea poate fi de 1-2 kg pana la lampi gigant de 50 kg.

Orice model ai alege, vei obtine o lampa cu lumina placuta, calmanta si in totalitate benefica pentru organism.

Daca iti doresti o calitate mai buna a aerului, un sentiment de relaxare si meditatie, imbunatatirea diverselor afectiuni si mentinerea unei stari mai bune de sanatate, atunci lampa din sare de Himalaya este o alegere foarte buna!

Design potrivit in orice decor

Trimite continutul

Add a comment

 (with http://)

Articole asemanatoare