unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip produs
Filter

Sisteme de siguranta copii

Sisteme siguranta copii – o casa sigura pentru cei mici!

Odata ce am devenit parinti, responsabilitatea noastra numarul 1 sunt copii, carora ne straduim sa le oferim tot ce este mai bun, sa ii tine mereu in siguranta, fericiti si lipsiti de griji. In acest sens, inca din primele luni de viata facem achizitii speciale pentru micutii nostri, iar aici putem enumera si aceste sisteme de siguranta copii a caror rol este evident!

Fara indoiala, siguranta celor mici este cea mai importanta, motiv pentru care este esential sa le asiguram un mediu lipsit de pericole, o casa in care pot explora in voie fara sa existe niciun risc de accidentare, cadere, inghitire de substante nocive, electrocutare etc.. In acest sens, exista diverse solutii eficiente pentru a reduce riscul accidentelor petrecute acasa, iar magazinul online Glowmania.ro va propune cateva optiuni de sistemen de siguranta pentru cei mici precum: sisteme de siguranta pentru usi si sertare, protectii de priza sau poarta de siguranta, diverse articole eficiente care ii vor tine pe cei mici in siguranta!

Suntem alaturi de dumneavoastra cu produse ideale pentru a le oferi micutilor protectia necesara pentru a descoperi lumea in cel mai sigur mod posibil! Asadar, achizitionatiu cu incredere sisteme de siguranta pentru copii si creati simplu un spatiu sigur pentru copiii dumneavoastra!

Ca si parinti ne dorim tot ce este mai bun pentru copilasii nostri si vrem ca acestia sa fie in siguranta mereu, motiv pentru care trebuie inca de la inceput sa luam masuri de siguranta care sa ii protejeze si sa ii fereasca de posibile accidente. Copiii sunt curiosi, dornici sa exploreze, insa in acelasi timp sunt neindemanatici si predispusi la accidentari, motiv pentru care utilizarea unor sisteme de siguranta pentru copii este un aspect pe care ar trebuie sa il avem in vedere si sa il implementam inca din primele luni de viata ale copilasilor.

Odata ce bebelusii au plecat in explorare si sunt curiosi sa vada cum functioneaza toate din jurul lor, este necesar sa montam anumite sisteme de siguranta pentru copii care sa ii protejeze si sa nu le ofere accesul acolo unde se pot accidenta sau rani. In acest sens, iata care sunt cele mai bune sisteme de siguranta pentru copii:

  • Poarta de siguranta
  • Sistemele de siguranta pentru usi si sertare
  • Protectiile pentru priza
  • Opritorul de usa
  • Opritorul pentru deschiderea ferestrei
  • Protectii pentru colturile de la mobila, masa etc.
  • Sistemul de siguranta pentru ferestre
  • Gard de protectie semineu

Si de asemenea, produsele cosmetice, produsele de curatenie, detergentii, ustensilele de bucatarie si toate articolele de casa care i-ar putea accidenta sau rani ar trebui mutate la un nivel mai inalt, undeva unde copilasi sa nu aiba acces sau sa nu poata ajunge.

Sus