unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tipologie
Greutate intre
Filter

Lampi de Sare

Sarea de Himalaya este foarte cunoscuta pentru beneficiile pe care le are pentru sanatate, fiind un remediu natural care ajuta la combaterea unor probleme ale cailor respiratorii precum astm si alergii iar cea mai comoda forma de utilizare este sa-ti decorezi casa cu veioze de sare.
Fie ca sunt utilizate pentru sanatate prin aerosoli fie ca sunt folosite pentru decor in camera de zi sau in dormitor veioza cu sare de Himalaya poate fi de mai multe tipuri: simpla veioza de sare sau lampa de sare cu suprot de lumanari realizat numai din sare de Himalaya.
GlowMania este un magazin oline care detine o gama variate de produse obtinute din sare de Himalaya precum: veioza de sare de diverse forme si marimi, lampi de sare cu suport de lumanari si caramizi de sare, toate la cele mai bune preturi.
Asadar comanda acum accesorii din sare de Himalaya atat pentru decor, aromaterapie sau chiar in scop terapeutic intrucat iti oferim avantajul unui magazin online, disponibil nonstop, care iti livreaza comanda acasa, fara efort si cu economie de timp si bani!

Lampile de sare

Lampile de sare sunt lampi realizate din sare de Himalaya care au atat proprietati de purificare a aerului cat si decorative. Fie ca sunt utilizate pentru sanatate prin aerosoli fie ca sunt folosite pentru decor in camera de zi sau in dormitor aceste lampi de sare pot fi de mai multe tipuri: simple veioze de sare sau lampi de sare cu suprot de lumanari realizate numai din sare de Himalaya.

Beneficii pentru sanatate

Sarea de Himalaya este foarte cunoscuta pentru beneficiile pe care le are pentru sanatate, precum reducerea stresului, ionizeaza camera, reduce insomniile, ajuta caile respiratorii, benefica in cazul racelilor, reumatismului si afectiuni ale pielii.

Fiind un remediu natural care ajuta la combaterea unor probleme ale cailor respiratorii precum astm si alergii, lampile de sare sunt cea mai potrivita si benefica alegere de decorare a locuintei.

Decorarea camerei si aromaterapie

Puteti alege lampile de sare atat pentru decorarea camerei cat si pentru aromaterapie. Aerul pe care il respirati este foarte important pentru mentinerea sanatatii.

Lampile din sare de Himalaya sunt accesoriul ideal pentru locuinta dumneavoastra avand atat functii benefice cat si de iluminare.

Blaturi de gatit din sare de Himalaya

Alegand blatul de gatit din sare nu mai este necesar sa utilizati grasimi nesanatoase si ulei pentru prepararea mancarii preferate.

Blatul de sare poate fi incalzit la o temperatura inalta astfel incat acesta va ramane incins pentru o perioada de timp suficienta pentru a prepara mancarea dorita.

GlowMania.ro este un magazin oline care detine o gama variate de produse obtinute din sare de Himalaya precum: lampi de sare de diverse forme si marimi, lampi de sare cu suport de lumanari si blaturi de sare, toate la cele mai bune preturi.

Asadar comanda acum accesorii din sare de Himalaya atat pentru decor, aromaterapie sau chiar in scop terapeutic intrucat iti oferim avantajul unui magazin online, disponibil nonstop, care iti livreaza comanda acasa, fara efort si cu economie de timp si bani!

Lampa de sare este mult mai mult decat o simpla decoratiune de casa si prin utilizarea ei constanta putem observa beneficii notabile asupra sanatatii noastre inspre urmatoarele afectiuni: raceli si afectiuni respiratorii, diverse alergii, afectiuni ale pielii, probleme reumatice, afectiuni ale sistemului circulator si chiar si in combaterea durerilor de cap, reducerea anxietatii si tratarea insomniei. 

O decoratiune care iti poate crea o ambianta placuta in locuinta ta si in acelasi timp, o sursa naturala care te poate ajuta cu in diversele probleme de sanatate cu care te confrunti!

Lampa de sare are numeroase beneficii asupra sanatatii noastre si modul in care folosim o astfel de lampa este un aspect care ne intereseaza pe toti. Pentru a simti intra-adevar efectele ei, lampa de seara poate functiona non-stop! Aceste produse sunt concepute pentru utilizare prelungita si consuma foarte putina energie electrica. Cu toate acestea, se recomanda oprirea lor de la sursa de alimentare atunci cand nu suntem acasa sau in locatia in care aceasta functioneaza, pentru a preveni incendiile, deoarece aceste lampi pot fi un potential pericol de incediu datorita cablajului lor electric. 

Dar raspunzand strict la intrebare, aceste lampi pot functiona 24 din 24, 7 zile pe saptamana si in special in incaperile in care dormm, ne relaxam sau in cele care exista o concentratie mare de smog electronic (multe electrocasnice in functiune care produc ioni pozitivi).

Sus