unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tipologie
Greutate intre
Filter

Lampi de Sare

Lampi de sare – Decoratiuni cu efect terapeutic!

Aceste lampi de sare, realizate din sare de Himalaya au atat un rol decorativ, cat si rolul de a purifica aerul din incaperile in care sunt amplasate. Asadar, fie ca sunt utilizate pentru rolul lor estetic sau pentru a sustine sanatatea prin aerosolii pe care ii emana, aceste lampi cu sare reprezinta unele dintre cele mai deosebite decoratiuni luminoase.

Beneficiile asupra sanatatii

Sarea de Himalaya este foarte cunoscuta pentru beneficiile pe care le are pentru sanatate, fiind un remediu natural care ajuta la combaterea unor probleme ale cailor respiratorii precum astm si alergii, Mai mult decat atat, reduce stresul si insomniile, este benefica in cazul racelilor, in diminuarea efectelor neplacute ale afectiunilor la nivelul pielii cat si la reumatism.

Tipuri de lampi de sare
Fie ca sunt utilizate pentru sanatate prin enamarea de aerosoli, sau sunt utilizate cu rol decorativ, in camera de zi sau in dormitor, lampa cu sare de Himalaya poate fi de mai multe tipuri: simpla veioza de sare sau lampa de sare cu suport pentru lumanari realizat numai din sare de Himalaya. In acest sens, putem sustine faptul ca lampile din sare de Himalaya sunt decoratiunile ideale pentru locuinta dumneavoastra, avand atat functii benefice pentru sanatate, cat si un efect deosebit de iluminare.

Asadar, daca sunteti in cautare de lampi de sare de Himalaya atat pentru decor, aromaterapie cat si pentru scop terapeutic, Glowmania.ro este un magazin online care va intampina cu o gama diversificata de astfel de produse de iluminat, o varietate mare de lampi de sare pe care le puteti achizitiona la preturi foarte bune!

Lampa de sare este mult mai mult decat o simpla decoratiune de casa si prin utilizarea ei constanta putem observa beneficii notabile asupra sanatatii noastre inspre urmatoarele afectiuni: raceli si afectiuni respiratorii, diverse alergii, afectiuni ale pielii, probleme reumatice, afectiuni ale sistemului circulator si chiar si in combaterea durerilor de cap, reducerea anxietatii si tratarea insomniei. 

O decoratiune care iti poate crea o ambianta placuta in locuinta ta si in acelasi timp, o sursa naturala care te poate ajuta cu in diversele probleme de sanatate cu care te confrunti!

Lampa de sare are numeroase beneficii asupra sanatatii noastre si modul in care folosim o astfel de lampa este un aspect care ne intereseaza pe toti. Pentru a simti intra-adevar efectele ei, lampa de seara poate functiona non-stop! Aceste produse sunt concepute pentru utilizare prelungita si consuma foarte putina energie electrica. Cu toate acestea, se recomanda oprirea lor de la sursa de alimentare atunci cand nu suntem acasa sau in locatia in care aceasta functioneaza, pentru a preveni incendiile, deoarece aceste lampi pot fi un potential pericol de incediu datorita cablajului lor electric. 

Dar raspunzand strict la intrebare, aceste lampi pot functiona 24 din 24, 7 zile pe saptamana si in special in incaperile in care dormm, ne relaxam sau in cele care exista o concentratie mare de smog electronic (multe electrocasnice in functiune care produc ioni pozitivi).

Sus