unknown

Filtreaza dupa

Pret
lei lei
Brand
Tematica
Filter

Stickere Fosforescente Decorative

Stickere Fosforescente

Stickerele pentru pereti reprezinta un mod practic, comod si accesibil de a transforma orice camera.

Modelele originale de stickere decorative inspirate din lumea cu povesti a copiilor le fac solutia perfecta pentru amenajarea camerelor copiilor.

Pune-ti creativitatea la incercare si decoreaza camera copilului in cel mai original mod cu stickerele fosforescente ce lumineaza in intuneric cateva ore.
Cu aceste abtibilduri de perete vei infrumuseta locul tau preferat din casa si vei da casei tale o nota colorata si vesela si iti vei incepe ziua intr-un mod pozitiv.
Comanda acum stickere de perete fosforescente intrucat iti oferim avantajul unui magazin online, disponibil nonstop, care iti livreaza comanda acasa, fara efort si cu economie de timp si bani!

Decoreaza camera copilului cu ajutorul stickerelor fosforescente care lumineaza intens in intuneric si creeaza o atmosfera linistitoare pe parcursul noptii.

Stickerul fosforescent se incarca cu energie luminoasa, acesta trebuie expus in prealabil unei surse de lumina naturala sau artificiala timp de 15-30 minute pentru a lumina odata cu lasarea intunericului pana la 8 ore.

Un mare avantaj al produsului este faptul ca poate fi reincarcat la nesfarsit, bucurandu-te de eficienta acestuia pentru o perioada indelungata.

Aplicarea unui sticker trebuie facuta doar pe o suprafata bine finisata, cu o textura fina. Acesta nu poate fi aplicat pe suprafete poroase sau lacuite deoarece exista riscul de a nu se fixa bine si de a se desprinde.

Pentru a fi fixat corect, asigura-te ca nu lasi sa patrunda si sa se formeze bule de aer intre sticker si suprafata de lipire.

Sus