• -21%
Lampa bactericida UVC de 30W, sterilizare 12 mp, dezinfectie aer, prindere perete

Lampa bactericida UVC de 30W, sterilizare 12 mp, dezinfectie aer, prindere perete

Lampa bactericida de 30W este utilizata pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi pe o suprafata de 12 metri patrati

949,00 lei Salvati 259,00 lei
1.208,00 lei
cu TVA
Livrare 7 zile lucratoare
In stoc Furnizor
Transport gratuit
Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
in aceasta limba
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Lampa bactericida UVC de 30W, sterilizare 12 mp, dezinfectie aer, prindere perete
cu TVA
Confirma Confirma

Lampa bactericida UVC de 30W, sterilizare 12 mp, dezinfectie aer, prindere perete

Lampa bactericida de 30W este utilizata pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare, prin intermediul radiatiei ultraviolete. Lampa bactericida de 30W foloseste o lungime de unda de 253,7 nm cu efect germicid maxim.

Poate fi folosita cu succes pentru unitati sanitare, laboratoare de microbiologie, laboratoare de analize medicale, sali de operatie, sali de asteptare, industria farmaceutica, productia de medicamente, industria alimentara, industria bauturilor alcoolice si racoritoare, depozite de legume si fructe, abatoare, ferme pentru cresterea animalelor si pasarilor, unitati hoteliere, filatelie, arhivistica, depozite de patrimoniu, biblioteci, unitati bancare.

Lampa bacteriacida de 30 W este total inofensiva pentru persoane si dezinfecteaza o suprafata de 7-12 m². Eficienta acestui produs este una extrem de ridicata.

Lampa bactericida cu tub UV de 30W are urmatoarele avantaje:

- dezinfectie permanenta a mediului de lucru. Lampile cu ultraviolete LBA pot functiona permanent, facand dezinfectia aerului si a suprafetelor, chiar in prezenta personalului uman, in timp ce se lucreaza.

orice particula infectanta care contine acizi nucleici (ADN sau ARN) va fi distrusa de actiunea UVC, daca este supusa unei anumite doze. Practic orice microorganism bacterian, viral sau fungic va fi distrus de ultraviolete.

- o solutie care ofera cel mai competitiv pret pentru calitatea oferita. Lampile LBA reprezinta o solutie care inlatura necesarul de antiseptice scumpe, de munca umana implicata si de timp necesar dezinfectiei.

- lampile germicide LBA functioneaza timp indelungat la parametri ideali pentru dezinfectie, tubul germicid functionind in parametrii nominali timp de pana la 9000 ore.

nu exista produsi secundari, fizici sau chimici. Nu exista reziduuri, sau alte dezavantaje pe care le au metodele chimice: suprafetele raman uscate, curate si ferite de riscul coroziunii produs de umezeala.

dezinfectia devine efectiva si functioneaza continuu in momentul din in care lampa cu ultraviolete este conectata la sursa de curent. Intretinerea lampii este facila. Este suficient ca tubul sa fie sters periodic (la 2-3 saptamani) cu o carpa moale pentru a se curata praful care se depune. 

Lampa este prevazuta cu un tub UV de 30 W. Lampa are un dispozitiv de orientare care permite rotirea lampii cu aproximativ 180° in plan vertical si posibilitatea orientarii fluxului radiatiei UV in directia dorita.

Caracteristici:

- prevazuta cu un tub generator de lumina UV-C (lungime de unda 253,7nm);

- durata de viata a tuburilor UV pana la reducerea luminii UV cu 15%: minim 9.000 ore;

- recomandata pentru o suprafata de 12 mp;

- lampa se fixeaza pe perete la inaltimea de minim 2m, prin intermediul a doua dibluri cu holtzsuruburi;

- alimentare 220V / 50Hz, la priza cu impamantare;

- clasa de protectie electrica I, IP20;

- lungime cablu alimentare 3m;

- dimensiuni lampa 92.5 x 14 x 5 cm;

- produsul este insotit de Manual de Utilizare in limba romana, Certificat de Garantie, Declaratie de Conformitate, Certificat ISO 9001:2008;

- termen de garantie 24 luni.

Programul de functionare al lampilor se poate stabili prin intermediul unui programator de pornire-oprire (zilnic - electromagnetic sau saptamanal - digital).

LBA30W-P

Fisa tehnica

Suprafata acoperita
12 mp
Putere lumina UV
30 W
Tip lampa UV
De perete, De tavan
Ozonizare
Nu
 Recenzii

Fii primul / prima care isi spune parerea !

Sus