Set 6 vopsele UV neon
Set 6 vopsele UV neon

Set 6 vopsele UV neon

Prin cumpărarea produsului se acordă până la 65 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 65 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 13.00 RON.


Set 6 vopsele UV neon

Pret:

54.00 RON

 

Set 6 vopsele UV neon

 

Vopseaua din acest set 6 vopsele UV neon este o vopsea speciala sensibila la expunerea sub raze ultraviolete de lungime lunga, cunoscute si  sub denumirea de "black lights". Aceaste vopsele  inglobeaza pigmenti fluorescenti care prin proprietatile lor absorb lumina neagra si elibereaza lumina vizibila.

Aceast set 6 vopsele UV neon este de culoare alba, rosie, galbena, verde, orange si albastru in lumina normala si lumineaza alb, rosu, galben, verde, orange si albastru intens la lumina UV.

Efectul fluorescent al acestui set 6 vopsele UV neon este atat de puternic incat creeaza senzatia unei lumini ascunse in spatele portiunii pe care a fost aplicata.

Aceast set 6 vopsele UV neon aste folosita foarte mult pentru:

- marcaje, decoratiuni interioare si cluburi, sali de spectacol, sali de bowling;

- efecte vizuale de tranzitie zi-noapte;

- efecte 3D si imagini duale.

 

Setul 6 vopsele UV neon se usuca rapid intr-un strat flexibil si rezistent la apa. Aceasta vopsea UV neon se poate aplica usor cu pensula, rola sau pulverizator.

Setul de 6 vopsele UV neon nu este toxica, nu contine nici un fel de ingredient toxic si este pe baza de apa. Aceast set 6 vopsele UV neon se poate aplica pe orice suprafata interioara: tapet, hartie, plastic, metal, lemn, sticla, etc.

 

Cu un litru de vopsea UV neon se poate acoperi o suprafata de aproximativ 6 - 8 mp.

Acest set de vopsele UV neon sunt disponibile in urmatoarele cantitati:

30 grame/culoare - 54 ron

100 grame/culoare - 139 ron

750 grame/culoare - 650 ron

Produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Sus