Set tablou fosforescent Masina Beetle
Set tablou fosforescent Masina Beetle
  • Set tablou fosforescent Masina Beetle
  • Set tablou fosforescent Masina Beetle

Tablou fosforescent Masina Beetle

Prin cumpărarea produsului se acordă până la 16 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 16 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 3.20 RON.


Tablou fosforescent Masina Beetle 

La comanda 3-5 zile

Pret:

69.00 RON

Tablou fosforescent Masina Beetle 

 

Tabloul fosforescent Masina Beetle  este o imprimare de inalta rezolutie pe canvas profesional, avand proprietatea de a lumina in intuneric. In prezenta luminii naturale sau artificiale arata ca orice alt tablou obisnuit dar in intuneric imaginile imprimate devin vizibile dezvaluind imagini suprinzatoare. Cerneala folosita la imprimare este ecologica si nu contine plumb sau fosfor avand o mare putere de retinere-emitere de energie prin absorbtia luminii naturale sau artificiale.

Imaginile luminoase imprimate se incarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina naturala sau artificiala dupa o expunere de aproximativ 10-15 de minute.

Pot fi montate cu usurinta prin simple operatiuni de agatare si centrare. Tablourile sunt inramate pe un cadru solid din lemn natural netratat chimic.

Redand peisaje, flori, orase, imagini abstracte sau tematice, religioase, moderne sau retro, pentru copii sau pentru cei mari, tablourile  fosforescente pot decora si lumina orice incapere. Ce parinte isi poate refuza placerea de a oferi copilului sau bucuria de a avea un companion luminos pe parcursul intregii nopti …

 

Dimensiuni disponibile:

 

40 cm  x   40 cm - 69 Ron

60 cm  x   60 cm - 166 Ron

Produse similare

Sus