unknown

Filtreaza dupa

Categorii
Pret
lei lei
Brand
Tip produs
Filter

Decoratiuni Interioare Luminoase

Magazinul nostru online ofera o gama extrem de larga de decoratiuni interioare, decoratiuni pentru casa si accesorii luminoase care te vor ajuta sa creezi atmosfera potrivita si sa iti amenajezi casa conform conceptului preferat de design interior.

Avem o gama variata de magneti de frigider fosforescenti, stickere fosforescente, tablouri canvas fosforescente, tablouri LED, lumanari LED, lampi de sare, articole pentru aromaterapie si wellness si multe altele, pentru a adauga ultimele retusuri casei tale. 

Ceea ce face ca o camera sa fie completa sunt decoratiunile, tablourile canvas sunt potrivite pentru a intregi spatiile in care va petreceti timpul.

Acestea au menirea de a va ajuta sa va infrumusetati casa intr-o maniera eleganta care sa impresioneze inca de la prima privire.

Tablourile noastre sunt realizate folosind cerneala speciala fosforescenta (luminoasa in intuneric), ce se va incarca pe durata zilei captand lumina naturala sau articifiala din camera pentru ca tu sa te poti bucura noaptea de lumina calma, fluorescenta emisa de acestea.

Alegeti tablouri care sa va reprezinte si care sa completeze stilul fiecarei incaperi.

Aromaterapia este o tehnica de relaxare speciala pentru gestionarea si reducerea stresului. Simtul mirosului ne poate ajuta sa ne relaxam si ne afecteaza perceptia referitor la bunastarea personala.
Difuzoarele de aroma pentru aromaterapie, iti permit sa te bucuri de acest tratament relaxant chiar la tine acasa, fara cheltuieli prea mari. Trebuie doar sa alegi un ulei intr-o aroma care sa ti se potriveasca si, bineinteles, cel mai bun difuzor de aroma pentru aromaterapie.

Pe rafturile virtuale ale magazinului nostru ai disponibila o oferta generoasa de decoratiuni interioare la preturi avantajoase.

Sus