unknown

Peruci sintetice colorate

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Esti invitata la o petrecere de Halloween, bal mascat sau organizezi o petrecere tematica cu ocazia aniversarii tale si esti in cautarea unei tinute fabuloase cu care sa iesi in evidenta si sa atragi toate privirile? Surprinde-ti invitatii cu un look spectaculos si accesorizeaza-ti tinuta cu o peruca colorata.

Iti punem la dispozitie o multitudine de peruci culorate si lungimi diferite, confectionate din par sintetic de cea mai buna calitate care imita insa perfect parul natural.

Alege acum din modelele disponibile peruca preferata si obtine o tinuta completa: peruca tip bob scurt sau lung, cu breton sau fara, coafura cu bucle in diverse culori electrice.

Peruca fluorescenta este reactiva la lumina UV, aceasta lumineaza intens odata ce este expusa luminii UV, scotand in evidenta intreaga ta tinuta de carnaval.

Peruca fosforescenta trebuie expusa unei surse de lumina naturala sau artificiala in prealabil pentru ca mai apoi aceasta sa lumineze in intuneric timp de cateva ore pentru a atrage toate privirile asupra ta.

Alege peruca preferata si iesi in evidenta cu un look surprinzator!

Sus