unknown
Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Model egalizator
mai multe... less
Filter

Tricouri egalizator cu LED

Poti fi chiar tu propriul DJ cu ajutorul acestui tricou cu panel egalizator, cu siguranta vei captiva toata atentia prietenilor tai.

Tricourile luminoase cu egalizator sunt articole vestimentare deosebite ce completeaza perfect orice tinuta fiind remarcate cu usurinta in multime.

Pot fi purtate la orice petrecere glow, party cu tematica, in aer liber la concerte, in cluburi sau alte evenimente. Model unisex, potrivit atat pentru copii cat si pentru adulti, femei sau barbati.

Tricoul egalizator este prevazut cu un display luminos multicolor ce reactioneaza la sunete, respectiv in momentul in care se aude muzica in jur. Display-ul are inserat un buton de pornire/oprire si un potentiometru cu ajutorul caruia se regleaza reactia la sunetele din jur.

Iesi din sfera de cadouri banale si impresioneaza-ti gasca de amici cu tricouri care lumineaza in intuneric cu diverse forme si cu mesaje haioase!

Alege cele mai bune oferte pentru tricouri egalizator/led, numeroase modele ce iti stau la dispozitie pe site-ul nostru online! Garantam cele mai mici preturi si livrare rapida in toata tara!

Tricoul cu egalizator functioneaza foarte simplu si are un efect vizibil aparte, este prevazut cu un display luminos colorat care reactioneaza la sunetele din jur.

Display-ul are inserat un buton ON/OFF si un potentiometru cu ajutorul caruia se regleaza sensibilitatea microfonului in functie de intensitatea sunetului din locul in care se poarta acest tricou luminescent cu egalizator.

Tricourile cu egalizator se pot spala la fel ca si tricourile normale la masina de spalat rufe doar dupa ce inlaturati partea electronica. Aceasta se inlatura cu usurinta de pe tricou, avand un sistem de prindere cu arici.

Sus