• -15%
Lampa bactericida UVC de 2x15W cu suport mobilm sterilizare suprafata 12 mp

Lampa bactericida UVC de 2x15W cu suport mobilm sterilizare suprafata 12 mp

Lampa bactericida de 2x15W cu suport mobil sterilizeaza perfect o suprafata de 12 metri patrati

1.417,00 lei Salvati 241,00 lei
1.658,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat
Transport gratuit
Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
in aceasta limba
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Lampa bactericida UVC de 2x15W cu suport mobilm sterilizare suprafata 12 mp
cu TVA
Confirma Confirma

Lampa bactericida UVC de 2x15W cu suport mobilm sterilizare suprafata 12 mp

Lampa bactericida de 2x15W cu suport mobil este utilizata pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiei ultraviolete. Lampa bactericida de 2x15W cu suport mobil foloseste o lungime de unda de 253,7 nm la care efectul germicid este maxim.

Lampile cu montare pe stativ mobil, contin in pret stativul mobil. Acesta este cromat, telescopic (130-220cm) cu 5 role, dintre care 2 cu frana si sistem de descarcare a electricitatii statice la pamant. Stativul rezista la o inclinare de maxim 10% (5,70) cu o sarcina de maxim 8 kg. Ajustarea, reglarea pe inaltime se face printr-un surub cu cap plastic, cu garnitura la sistemul de reglare pe inaltime (capac etans patentat), care previne infiltrarea lichidelor in interiorul tevii stativului cromat si implicit oxidarea/ruginirea acestuia pe interior.

Lampa bactericida pentru perete sau tavan se poate folosi cu succes pentru unitati sanitare, laboratoare de microbiologie, laboratoare de analize medicale, sali de operatie, sali de asteptare, industria farmaceutica, productia de medicamente, industria alimentara, industria bauturilor alcoolice si racoritoare, depozite de legume si fructe, abatoare, ferme pentru cresterea animalelor si pasarilor, unitati hoteliere, filatelie, arhivistica, depozite de patrimoniu, biblioteci, unitati bancare.

Lampa bactericida cu suport mobil poate fi utilizata si in prezenta personalului uman deoarece acest dispozitiv permite orientarea fluxului luminos al lampii bactericide inspre perete sau tavan.

Lampa contine un reflector special care mareste puterea radiatiei bactericide cu pana la 80 %. Programul de functionare al lampilor se poate stabili prin intermediul unui programator de pornire/oprire (zilnic sau saptamanal).

Avantajele lampii: eficacitate mare (are capacitatea de a distruge 99,9% din microorganismele din mediu), spectru larg (radiatiile UV distrug: bacterii, virusi, fungi, mucegaiuri, alge, protozoare), nu produce ozon sau alti compusi secundari, chimici sau fizici, consum mic de energie, usor de instalat si de utilizat, dispune de certificat de calitate si garantie.

Caracteristici:

- durata de viata a tuburilor UV pana la reducerea luminii UV cu 15%: minim 9.000 ore;

- tip montare prindere pe stativ mobil;

- acest dispozitiv permite orientarea fluxului luminos al lampii bactericide inspre perete sau tavan, lampa poate fi astfel utilizata si in prezenta personalului uman;

- alimentare 220V / 50Hz, la priza cu impamantare;

- lungime cablu alimentare 3m;

- clasa de protectie electrica I, IP20;

- inaltime ajustabila stativ, telescopic (H): 135-215 cm;

- diametru picior susținere stativ 63 cm;

- 5 role din silicon, duble, diametru 5 cm din care 2 role antistatice si cu frana;

- dimensiuni lampa 47 x 17,8 x 7 cm.

Aceasta lampa bactericida sterilizeaza perfect o suprafata de 7-12 metri patrati.

Lampa bactericida pentru perete sau tavan este insotita de Certificate de Calitate si Garantie.

Cablul de alimentare (3m) cu care este livrata lampa nu are prevazut adaptor pentru priza, fiind conceputa spre a fi legata direct la reteaua de tensiune.

LBAS2x15W

Fisa tehnica

Suprafata acoperita
12 mp
Putere lumina UV
2x15 W
Tip lampa UV
Pe stativ
 Recenzii

Fii primul / prima care isi spune parerea !

Sus