• -22%
Lampa bactericida UVC de 2x15W, sterilizare si dezinfectie suprafete, aer, fixare perete

Lampa bactericida UVC de 2x15W, sterilizare si dezinfectie suprafete, aer, fixare perete

Lampa bactericida de 2x15W  este utilizata pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiei ultraviolete

1.049,00 lei Salvati 293,00 lei
1.342,00 lei
cu TVA
Livrare 7 zile lucratoare
In stoc Furnizor
Transport gratuit
Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
in aceasta limba
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Lampa bactericida UVC de 2x15W, sterilizare si dezinfectie suprafete, aer, fixare perete
cu TVA
Confirma Confirma

Lampa bactericida UVC de 2x15W, sterilizare si dezinfectie suprafete, aer, fixare perete

Lampa bactericida de 2 x 15W  este utilizata pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare, prin intermediul radiatiei ultraviolete. Lampa bactericida de 2 x 15W  foloseste o lungime de unda de 253,7 nm la care efectul germicid este maxim.

Poate fi folosita cu succes pentru unitati sanitare, laboratoare de microbiologie, laboratoare de analize medicale, sali de operatie, sali de asteptare,industria farmaceutica, productia de medicamente,industria alimentara, industria bauturilor alcoolice si racoritoare, depozite de legume si fructe, abatoare, ferme pentru cresterea animalelor si pasarilor,unitati hoteliere, filatelie, arhivistica, depozite de patrimoniu, biblioteci, unitati bancare.

Lampa bactericida de 2 x 15W pentru perete sau tavan are un dispozitiv de orientare care asigura rotirea lampii cu aproximativ 180° in plan vertical si posibilitatea orientarii fluxului radiatiei UV in directia dorita.n Contine un reflector special care mareste puterea radiatiei bactericide cu pana la 80 %.

Aceasta poate fi utilizata si in prezenta personalului uman deoarece, acest dispozitiv permite orientarea fluxului luminos al lampii bactericide inspre perete sau tavan.

Avantajele lampi bactericida de 2x15W pentru perete sau tavan are eficacitatea mare (capacitatea de a distruge 99,9% din microorganismele din mediu), spectru larg de actiune, se pot folosi si in prezenta personalului uman, nu produce ozon sau alti compusi secundari, consum mic de energie, dispune de CE si ISO, lampa dezinfecteaza o suprafata de 7-12 m².

Nu exista reziduri sau alte dezavantaje pe care le au metodele chimice, suprafetele raman uscate, curate si ferite de riscul coroziunii.

Programul de functionare al lampilor se poate stabili prin intermediul unui programator de pornire/oprire (zilnic sau saptamanal).

Caracteristici:

- prevazuta cu 2 tuburi generatoare de lumina UV-C (lungime de unda 253,7nm);

- durata de viata a tuburilor UV pana la reducerea luminii UV cu 15%: minim 9.000 ore;

- tip montare prindere pentru perete;

- lampa se fixeaza pe perete la inaltimea de minim 2m, prin intermediul a doua dibluri cu holtzsuruburi;

- alimentare 220V / 50Hz, la priza cu impamantare;

- lungime cablu alimentare 3m;

- dimensiuni lampa 47 x 17.8 x 7 cm;

- clasa de protectie electrica I, IP20;

- produsul este insotit de Manual de Utilizare în limba romana, Certificat de Garantie, Declaratie de Conformitate, Certificat ISO 9001: 2015;

- termen de garantie 24 luni.

LBA2X15W-P

Fisa tehnica

Suprafata acoperita
12 mp
Putere lumina UV
2x15 W
Tip lampa UV
De perete
Ozonizare
Da
 Recenzii

Fii primul / prima care isi spune parerea !

Sus