Lampa bactericida UVC 150W portabila, cu ozon, din inox, telecomanda si temporizator, 120 mp, efect germicid

Lampa bactericida UVC 150W portabila, cu ozon, din inox, telecomanda si temporizator, 120 mp, efect germicid

Lampa bactericida UVC 150W, cu ozon, din inoxportabila pe 4 roti, maner pentru transport, temporizator pentru 15'/30'/60', telecomanda control

2.290,00 lei
cu TVA
In stoc
Transport gratuit
Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
in aceasta limba
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Lampa bactericida UVC 150W portabila, cu ozon, din inox, telecomanda si temporizator, 120 mp, efect germicid
cu TVA
Confirma Confirma

Lampa bactericida UVC 150W portabila, cu ozon, din inox, telecomanda si temporizator, 120 mp, efect germicid

Sterilizare cu efect germicid si virucid, dezinfectare cu tub UVC 150W

Lampa bactericida UVC are un puternic efect germicid si virucide generat de tubul cu raze ultraviolete de 150W, actionand atat asupra suprafetelor cat si a aerului. Puterea mare a tubului o transforma in aliatul perfect spre a obtine un mediu curat si steril in incaperi de dimensiuni de pana la 120 mp, fiind potrivita pentru cabinete medicale, clinici, saloane, birouri, etc.

Dezinfectare cu ozonizare pentru suprafete si aer in acelasi timp, UVC+Ozon

Utilizand aceasta lampa veti obtine o sterilizare completa atat pentru suprafetele din incapere cat si pentru aer.  Un avantaj distinct al ozonului este acela ca poate fi transportat in aer in locuri unde nu poate ajunge radiația UV directa. Radiatia UVC cu lungimea de unda de 254 nm elimina imediat bacteriile si virusurile la contact cu suprafetele, in timp ce lampile generatoare de ozon (254+185 nm) va ofera un efect virucid suplimentar prin purificarea aerului din incapere.

 Elimina prin distrugere microorganismele cu o eficienta de 99.9%

Prin utilizarea lungimii de unda scurta UVC de 254 nm nucleele din structura ADN si ARN ale microorganismelor vor fi inactivate si eliminate stopand astfel inmultirea acestora. Efectul este completat si prin ozonizarea la lungime de unda 185 nm care genereaza o eficienta de 99.9% in dezinfectarea si sterilizare incaperilor si a suprafetelor.

Lampa portabila ce acopera o suprafata mare de sterilizare de 120 mp

Lampa are avantajul de a fi portabila, mutarea acesteia fiind usor de realizat, fara efort, datorita manerului din partea de sus plus rotile pivotante cu opritor pentru a asigura usor pozitia dorita.

Aceasta are capacitatea de a steriliza si dezinfecta incaperile mari de pana la 120 mp, fiind confectionata integral din inox, material ce nu are modificari de compozitie prin expunerea la radiatia UVC.

Temporizator si telecomanda pentru control comod, la distanta

Temporizatorul dispus direct pe corpul lampii va ajuta sa o utilizati in mod economic si cu o eficienta maxima in functie de suprafata incaperii. Astfel, aveti la dispozitie 3 optiuni de sterilizare astfel:

- 15 minute pentru suprafate  cuprinse intre 0-60 mp

- 30 minute pentru suprafate  cuprinse intre 61-80 mp

- 60 minute pentru suprafate  cuprinse intre 80-120 mp

Telecomanda are o raza de actiune de 10 m si va ajuta sa opriti si sa porniti lampa protejandu-va de expunerea nociva la radiatia UVC, aceasta functioneaza cu o baterie de tip 23A, inclusa in pachet.

Alimentare retea electrica, forma compacta care nu ocupa mult spatiu

Lampa germicida functioneaza prin alimentare la reteaua electrica 220V si vine insotita de un cablu de alimentare. Aceasta are un design simplist, accentual fiind pus pe forma compacta de doar 23.5x20x77 cm, si pe materialele cu rezistenta la expunerea la UVC. Tubul cu quart are o durata de functionare de peste 8000 ore.

Atentie! In timpul utilizarii este interzisa prezenta personalului uman sau al animalelor in incapere! Evitati contactul vizual direct cu lumina lampii si nu va expuneti pielea la razele acesteia!

Pentru a porni lampa este necesar ca mai intai sa pozitionati temporizatorul pe perioada de timp dorita. Abia apoi actionati din telecomanda butonul On/Off care va porni lampa instant.

Caracteristici:

Putere 150W                        
Suprafata sterilizare 120 mp
Montare Portabila
Alimentare 220V
Timp sterilizare 15 /30 / 60 min
Tub Quartz
Numar pini 4 pini
Dimensiuni 23.5x20x77 cm
Culoare Gri
UVCL150W

Fisa tehnica

Suprafata acoperita
120 mp
Putere lumina UV
150 W
Tip lampa UV
Portabila, Pe stativ
Ozonizare
Da
 Recenzii

Fii primul / prima care isi spune parerea !

Sus