Set 4 cuburi de gheata luminoase cu LED
Set 4 cuburi de gheata luminoase cu LED

Set 4 cuburi de gheata luminoase cu LED

Prin cumpărarea produsului se acordă până la 1 punct de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 1 punct care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0.20 RON.


4xCUB01

Set 4 cuburi de gheata luminoase cu LED

Pret:

19.00 RON

Set 4 cuburi de gheata luminoase cu LED

 

Setul de 4 cuburi de gheata luminoase cu LED este un accesoriu de nelipsit de la petrecerea sau din localul dumneavoastra! Setul de 4 cuburi de gheata luminoase cu LED asigura o atmosfera deosebita incaperilor intunecate.

Cubul functioneaza prin intermediul a doua contacte pozitionate in partea inferioara care, in contact cu apa - element conductor de electricitate, pornesc circuitul electric si aprind LED-ul pentru a lumina. In consecinta cuburile lumineaza la introducerea in lichid si se sting in momentul in care sunt scoase din acesta.

Acest  set de 4 cuburi de gheata luminoase cu LED sunt complet etanse, pot fi puse direct in paharul cu bautura! Cuburile  de gheata luminoase cu LED sunt reutilizabile, au un gel de racire inclus, iar bateriile sunt inlocuibile.

Fiecare set este compus din cate un cub rosu, verde, albastru si galben.  

Cuburile de gheata luminoase cu LED au un gel in interior care ingheata in congelator, astfel cubul devine foarte practic si refolosibil.

Acest set din 4 cuburi de gheata luminoase cu LED poate functiona incontinuu pana la 40 de ore! Se pot ingheta si dezgheta la nesfarsit.

Dimensiunea cuburilor de gheata luminoase cu LED este asemanatoare cu un cub facut din gheata, aproximativ 25 x 25 mm.

Produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Sus