Chat pe WhatsApp

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Tricouri Egalizator cu led - modele variate
Tricouri egalizator cu LED

Tricouri egalizator cu LED – Alegeri vestimentare inedite

La petreceri de club sau la festivalurile verii alegeti sa fiti diferit si purtati un tricou cu LED care va prezenta cele mai inedite efecte pe sunetul muzicii care rasuna la maxim! Aceste tricouri egalizator cu efecte luminoase reprezinta unele dintre cele mai deosebite articole vestimantare si care, de fiacer data cand alegeti sa le purtati, vor atrage toate privirile si vor fi remarcate cu usurinta in multime.

Aceste tricouri cu efecte luminoase pot fi purtate la orice petrecere, la concerte in aer liber, in cluburi sau la multe alte evenimente la care va doriti sa fiti o prezenta unica. Acestea sunt prevazute cu un display luminos multicolor ce reactioneaza la sunete, respectiv in momentul in care se aude muzica in jur. Display-ul are inserat un buton de pornire/oprire si un potentiometru cu ajutorul caruia se regleaza reactia la sunetele din jur.

Mai mult decat atat, aceste tricouri sunt fabricate in modele unisex, potrivite atat pentru adulti, barbati si femei, cat si pentru copii si reprezinta de asemenea si niste idei de cadouri inedite in special pentru iubitorii de muzica si cei pasionati de evenimente de acest gen! Asadar, iesiti din sfera cadourilor banale si impresionati-va prietenii cu tricouri care lumineaza in intuneric cu diverse forme si mesaje haioase!

Alegeti de la Glowmania.ro cele mai interesante tricouri egalizator cu LED si ochelari disco LED si intoarce-ti privirile la orice eveniment participati!

Tricoul cu egalizator functioneaza foarte simplu si are un efect vizibil aparte, este prevazut cu un display luminos colorat care reactioneaza la sunetele din jur.

Display-ul are inserat un buton ON/OFF si un potentiometru cu ajutorul caruia se regleaza sensibilitatea microfonului in functie de intensitatea sunetului din locul in care se poarta acest tricou luminescent cu egalizator.

Tricourile cu egalizator se pot spala la fel ca si tricourile normale la masina de spalat rufe doar dupa ce inlaturati partea electronica. Aceasta se inlatura cu usurinta de pe tricou, avand un sistem de prindere cu arici.

Articole asemanatoare