Set Tablou Dual-View Val
Set Tablou Dual-View Val
  • Set Tablou Dual-View Val
  • Set Tablou Dual-View Val

Set tablou 3 piese fosforescent Val

Prin cumpărarea produsului se acordă până la 29 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 29 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 5.80 RON.


Set tablou 3 piese fosforescent Val 

La comanda 3-5 zile

Pret:

176.00 RON

Set tablou 3 piese fosforescent Val 

Tabloul  fosforescent Val  este o imprimare de inalta rezolutie pe canvas profesional, avand proprietatea de a lumina in intuneric. In prezenta luminii naturale sau artificiale arata ca orice alt tablou obisnuit dar in intuneric imaginile imprimate devin vizibile dezvaluind imagini suprinzatoare. Cerneala folosita la imprimare este ecologica si nu contine plumb sau fosfor avand o mare putere de retinere-emitere de energie prin absorbtia luminii naturale sau artificiale.

Imaginile luminoase imprimate se incarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina naturala sau artificiala dupa o expunere de aproximativ 10-15 de minute.

Pot fi montate cu usurinta prin simple operatiuni de agatare si centrare. Tablourile sunt inramate pe un cadru solid din lemn natural netratat chimic.

Redand peisaje, flori, orase, imagini abstracte sau tematice, religioase, moderne sau retro, pentru copii sau pentru cei mari, tablourile fosforescente pot decora si lumina orice incapere. Ce parinte isi poate refuza placerea de a oferi copilului sau bucuria de a avea un companion luminos pe parcursul intregii nopti. 

Dimensiuni disponibile:

3 buc.  x  20 cm  x   40 cm - 115 Ron

3 buc.  x  30 cm  x   60 cm - 215 Ron

3 buc.  x  40 cm  x   80 cm - 299 Ron

Produse similare

Sus