Tablou Dual-View Plumeria
Tablou Dual-View Plumeria
  • Tablou Dual-View Plumeria
  • Tablou Dual-View Plumeria

Set tablou fosforescent Plumeria

Prin cumpărarea online a produsului se acordă până la 59 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 59 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 11.80 Lei.


Set tablou fosforescent Plumeria 

La comanda 3-5 zile

Transport gratuit
Pret:

351.00 Lei

Apelare telefonica

Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Set tablou fosforescent Plumeria 

 

 

Tabloul fosforescent Plumeria  este o imprimare de inalta rezolutie pe canvas profesional, avand proprietatea de a lumina in intuneric. In prezenta luminii naturale sau artificiale arata ca orice alt tablou obisnuit dar in intuneric imaginile imprimate devin vizibile dezvaluind imagini suprinzatoare. Cerneala folosita la imprimare este ecologica si nu contine plumb sau fosfor avand o mare putere de retinere-emitere de energie prin absorbtia luminii naturale sau artificiale.

Imaginile luminoase imprimate se incarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina naturala sau artificiala dupa o expunere de aproximativ 10-15 de minute.

Pot fi montate cu usurinta prin simple operatiuni de agatare si centrare. Tablourile sunt inramate pe un cadru solid din lemn natural netratat chimic.

Redand peisaje, flori, orase, imagini abstracte sau tematice, religioase, moderne sau retro, pentru copii sau pentru cei mari, tablourile fosforescente pot decora si lumina orice incapere. Ce parinte isi poate refuza placerea de a oferi copilului sau bucuria de a avea un companion luminos pe parcursul intregii nopti …

 

 

Dimensiuni disponibile:

 

Setul este alcatuit din 3 tablouri de dimensiuni variate, dupa cum urmeaza:

 

Varianta 1 – 351 Ron

2 buc.  x  40 cm  x  40 cm

1 buc.  x  60 cm  x   60 cm

 

Varianta 2 – 591 Ron

2 buc.  x  60 cm  x  60 cm

1 buc.  x  80 cm  x  80 cm

Produse similare

Sus