Set Tablou Dual-View Geometrie
Set Tablou Dual-View Geometrie
  • Set Tablou Dual-View Geometrie
  • Set Tablou Dual-View Geometrie

Set tablou 3 piese fosforescent Geometrie

Prin cumpărarea online a produsului se acordă până la 64 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 64 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 12.80 Lei.


Set tablou 3 piese fosforescent Geometrie 

La comanda 3-5 zile

Pret:

307.00 Lei

Apelare telefonica

Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Set tablou 3 piese fosforescent Geometrie 

 

 

 

 Tabloul fosforescent Geometrie este o imprimare de inalta rezolutie pe canvas profesional, avand proprietatea de a lumina in intuneric. In prezenta luminii naturale sau artificiale arata ca orice alt tablou obisnuit dar in intuneric imaginile imprimate devin vizibile dezvaluind imagini suprinzatoare. Cerneala folosita la imprimare este ecologica si nu contine plumb sau fosfor avand o mare putere de retinere-emitere de energie prin absorbtia luminii naturale sau artificiale.

Imaginile luminoase imprimate se incarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina naturala sau artificiala dupa o expunere de aproximativ 10-15 de minute.

Pot fi montate cu usurinta prin simple operatiuni de agatare si centrare. Tablourile sunt inramate pe un cadru solid din lemn natural netratat chimic.

Redand peisaje, flori, orase, imagini abstracte sau tematice, religioase, moderne sau retro, pentru copii sau pentru cei mari, tablourile fosforescente pot decora si lumina orice incapere. Ce parinte isi poate refuza placerea de a oferi copilului sau bucuria de a avea un companion luminos pe parcursul intregii nopti …

 

Dimensiuni disponbile:

 

Setul este alcatuit din 3 tablouri de dimensiuni variate, dupa cum urmeaza:

 

Varianta 1 - 307 Ron

 

2 buc. x 40 cm x 60 cm

1 buc. x 40 cm x 80 cm

 

Varianta 2 - 647 Ron

 

2 buc. x 52 cm x   90 cm

1 buc. x 52 cm x 120 cm

Produse similare

Sus