Set Tablou Dual-View Floarea se deschide
Set Tablou Dual-View Floarea se deschide
  • Set Tablou Dual-View Floarea se deschide
  • Set Tablou Dual-View Floarea se deschide

Set tablou 3 piese fosforescent Floarea se deschide

Prin cumpărarea online a produsului se acordă până la 63 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 63 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 12.60 Lei.


Set tablou 3 piese fosforescent se deschide 

La comanda 3-5 zile

Pret:

115.00 Lei

Apelare telefonica

Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Set tablou 3 piese fosforescent Floarea se deschide 

 

 

 Tabloul  fosforescent Floarea se deschide  este o imprimare de inalta rezolutie pe canvas profesional, avand proprietatea de a lumina in intuneric. In prezenta luminii naturale sau artificiale arata ca orice alt tablou obisnuit dar in intuneric imaginile imprimate devin vizibile dezvaluind imagini suprinzatoare. Cerneala folosita la imprimare este ecologica si nu contine plumb sau fosfor avand o mare putere de retinere-emitere de energie prin absorbtia luminii naturale sau artificiale.

Imaginile luminoase imprimate se incarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina naturala sau artificiala dupa o expunere de aproximativ 10-15 de minute.

Pot fi montate cu usurinta prin simple operatiuni de agatare si centrare. Tablourile sunt inramate pe un cadru solid din lemn natural netratat chimic.

Redand peisaje, flori, orase, imagini abstracte sau tematice, religioase, moderne sau retro, pentru copii sau pentru cei mari, tablourile fosforescente pot decora si lumina orice incapere. Ce parinte isi poate refuza placerea de a oferi copilului sau bucuria de a avea un companion luminos pe parcursul intregii nopti …

 

Dimensiuni disponibile:

 

3 buc.  x  20 cm  x   40 cm - 176 Ron

3 buc.  x  30 cm  x   60 cm - 306 Ron

3 buc.  x  40 cm  x   80 cm - 469 Ron

3 buc.  x  60 cm  x 120 cm - 884 Ron

Produse similare

Sus