Set Tablou Dual-View Cires oriental
Set Tablou Dual-View Cires oriental
  • Set Tablou Dual-View Cires oriental
  • Set Tablou Dual-View Cires oriental

Set tablou 2 piese fosforescent Cires oriental

Prin cumpărarea produsului se acordă până la 24 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 24 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 4.80 RON.


Set tablou fosforescent Cires oriental

La comanda 3-5 zile

Pret:

79.00 RON

Set tablou fosforescent Cires oriental

 

 

 Tabloul  fosforescent Cires oriental este o imprimare de inalta rezolutie pe canvas profesional, avand proprietatea de a lumina in intuneric. In prezenta luminii naturale sau artificiale arata ca orice alt tablou obisnuit dar in intuneric imaginile imprimate devin vizibile dezvaluind imagini suprinzatoare. Cerneala folosita la imprimare este ecologica si nu contine plumb sau fosfor avand o mare putere de retinere-emitere de energie prin absorbtia luminii naturale sau artificiale.

Imaginile luminoase imprimate se incarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina naturala sau artificiala dupa o expunere de aproximativ 10-15 de minute.

Pot fi montate cu usurinta prin simple operatiuni de agatare si centrare. Tablourile sunt inramate pe un cadru solid din lemn natural netratat chimic.

Redand peisaje, flori, orase, imagini abstracte sau tematice, religioase, moderne sau retro, pentru copii sau pentru cei mari, tablourile fosforescente pot decora si lumina orice incapere. Ce parinte isi poate refuza placerea de a oferi copilului sau bucuria de a avea un companion luminos pe parcursul intregii nopti …

 

Dimensiuni disponibile:

 

 2 buc.  x  20 cm  x   40 cm - 117 Ron

 2 buc.  x  30 cm  x   60 cm - 204 Ron

 2 buc.  x  40 cm  x   80 cm - 313 ron

 2 buc.  x  60 cm  x 120 cm - 588 Ron

 2 buc.  x  90 cm  x 180 cm - 1.181 Ron

Produse similare

Sus