Set Tablou Dual-View Cires
  • Set Tablou Dual-View Cires
Set Tablou Dual-View Cires
  • Set Tablou Dual-View Cires

Set tablou fosforescent Cires

Set tablou fosforescent Cires

276,00 lei
cu TVA
Dimensiune
Produs disponibil Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
in aceasta limba
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Set tablou fosforescent Cires
cu TVA
Confirma Confirma

Set tablou fosforescent Cires

 

 

 

 Tabloul  fosforescent Cires este o imprimare de inalta rezolutie pe canvas profesional, avand proprietatea de a lumina in intuneric. In prezenta luminii naturale sau artificiale arata ca orice alt tablou obisnuit dar in intuneric imaginile imprimate devin vizibile dezvaluind imagini suprinzatoare. Cerneala folosita la imprimare este ecologica si nu contine plumb sau fosfor avand o mare putere de retinere-emitere de energie prin absorbtia luminii naturale sau artificiale.

Imaginile luminoase imprimate se incarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina naturala sau artificiala dupa o expunere de aproximativ 10-15 de minute.

Pot fi montate cu usurinta prin simple operatiuni de agatare si centrare. Tablourile sunt inramate pe un cadru solid din lemn natural netratat chimic.

Redand peisaje, flori, orase, imagini abstracte sau tematice, religioase, moderne sau retro, pentru copii sau pentru cei mari, tablourile fosforescente pot decora si lumina orice incapere. Ce parinte isi poate refuza placerea de a oferi copilului sau bucuria de a avea un companion luminos pe parcursul intregii nopti …

 

 

Dimensiuni disponibile:

 

4 buc.  x  40 cm  x   60 cm;

 4 buc.  x  60 cm  x   90 cm.

DTB0100

Referinte specifice

ean13
1001000009863
upc
100100009863
 Recenzii

Fii primul / prima care isi spune parerea !

Sus