Set Tablou Dual-View Albastru muzical
Set Tablou Dual-View Albastru muzical
  • Set Tablou Dual-View Albastru muzical
  • Set Tablou Dual-View Albastru muzical

Set tablou fosforescent albastru muzical

Prin cumpărarea online a produsului se acordă până la 126 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 126 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 25.20 Lei.


Set tablou fosforescent Albastru muzical

La comanda 3-5 zile

Pret:

204.00 Lei

Apelare telefonica

Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

Set tablou fosforescent Albastru muzical

 

 Tabloul  fosforescent albastru este o imprimare de inalta rezolutie pe canvas profesional, avand proprietatea de a lumina in intuneric. In prezenta luminii naturale sau artificiale arata ca orice alt tablou obisnuit dar in intuneric imaginile imprimate devin vizibile dezvaluind imagini suprinzatoare. Cerneala folosita la imprimare este ecologica si nu contine plumb sau fosfor avand o mare putere de retinere-emitere de energie prin absorbtia luminii naturale sau artificiale.

Imaginile luminoase imprimate se incarca cu energie luminoasa din orice sursa de lumina naturala sau artificiala dupa o expunere de aproximativ 10-15 de minute.

Pot fi montate cu usurinta prin simple operatiuni de agatare si centrare. Tablourile sunt inramate pe un cadru solid din lemn natural netratat chimic.

Redand peisaje, flori, orase, imagini abstracte sau tematice, religioase, moderne sau retro, pentru copii sau pentru cei mari, tablourile  fosforescente pot decora si lumina orice incapere. Ce parinte isi poate refuza placerea de a oferi copilului sau bucuria de a avea un companion luminos pe parcursul intregii nopti …

 

Dimensiuni disponibile:

   3 buc.  x  20 cm  x   60 cm - 239 Ron

   3 buc.  x  30 cm  x   90 cm - 418 Ron

   3 buc.  x  60 cm  x 120 cm - 655 Ron

   3 buc.  x  90 cm  x 180 cm - 1302 Ron

Produse similare

Sus