unknown
Pigment invizibil fluorescent albastru

Pigment invizibil fluorescent albastru

Prin cumpărarea online a produsului se acordă până la 3 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 3 puncte de loialitate care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 0,60 lei.

Garantat sa impresioneze! La lumina normala acesta este invizibil! La lumina lampilor ultraviolete acesta lumineaza intens! 

35,00 lei
cu TVA
Cantitate
In stoc Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Pigment invizibil fluorescent albastru
cu TVA
Confirma Confirma

Pigment invizibil fluorescent albastru

Pigmentul fluorescent albastru este invizibil la lumina, acesta lumineaza albastru intens doar la lumina lampilor ultraviolete.

Garantat sa impresioneze!

Acest pigment invizibil fluorescent albastru se poate amesteca cu vopsea, lacuri sau alte solutii pe baza de apa pentru ca acestea sa devina la lumina UV fluorescent albastru. Pentru cele mai bune rezultate se recomanda folosirea vopselelor transparente.

Pigmentul invizibil fluorescent albastru este ideal pentru crearea de imagini, desene sau texte ascunse, pentru print UV, etc. Se foloseste pentru cluburi, baruri, sali de spectacole, teatru, sau chiar si pentru camera ta.

La lumina normala acesta este invizibil iar la lumina lampilor ultraviolete acesta lumineaza intens.

Pentru efect maxim se recomanda folosirea lampilor UV cu o lungime de unda de 365 nm. Pigmentul este solubil in apa. Rata optima de amestec este de 3-5%.

Se recomanda testarea pigmentului pe o cantitate mai mica de material pentru a determina rata optima de amestec, in diferite materiale (vopsea, lacuri, etc.) rata optima poate sa varieze.

Puteti alege cantitatea dorita de pigment cu ajutorul selectorului de cantitate de mai sus.

SET456
2050-01-01

Fisa tehnica

Cantitate recipient
10 g
30 g
100 g
Culoare pigment
Albastru UV
Tipologie pigment
Invizibil

Referinte specifice

ean13
6426034509342
 Recenzii

Fii primul / prima care isi spune parerea !

Sus