Pigment fosforescent albastru
Pigment fosforescent albastru

Pigment fosforescent albastru

Prin cumpărarea online a produsului se acordă până la 47 puncte de loialitate. Coșul dumneavoastră va totaliza 47 puncte care poate/pot fi schimbat(e) într-un cupon de 9.40 Lei.


Pigment fosforescent albastru 

In stoc

Pret:

30.00 Lei

Apelare telefonica

Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE

 Pigment fosforescent albastru

 

Pigment fosforescent albastru se prezinta sub forma de pudra alba la lumina. Pigment fosforescent albastru este ideal pentru utilizare in orice compozitie (vopsea, ceramica, lacuri, portelan, ciment, plastic in diferite industrii, etc.), indiferent de baza (solvent sau apa).

Pigment fosforescent albastru adaugat in orice compozitie poate sa lumineze albastru intens intre 8 si 12 ore dupa o incarcare la orice sursa de lumina: bec cu incandescenta, lumina solara, lampa UV, lampa flourescenta, etc.

Rata optima de amestec la pigment fosforescent albastru este de 30% pigment albastru in solutie transparenta pe baza de solvent sau apa.

Este recomandat sa faceti teste pe cantitati mici de pigment albastru de amestec, pana cand ajungeti la rezultatul dorit intrucat pigment fosforescent albastru reactioneaza diferit in functie de solutia de compozitie.

Mai sus aveti posibilitatea de a alege cantitatea dorita de pigment fosforescent albastru.

Produse similare

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Pigment fosforescent albastru
Confirma Confirma

Sus