Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Peruci Sintetice: 10+ Modele de Peruci Colorate.
Peruci sintetice colorate

Pentru petreceri reusite alege intotdeauna un look surprinzator cu ajutorul unor peruci colorate disponibile acum spre comanda! Fie ca mergi la bal mascat sau petreceri restranse in familie, straluceste si impresioneaza printr-o peruca perfect asortata cu orice tinuta alegi sa porti!

Peruciile sunt confectionate din par sintetic de cea mai buna calitate ce imita perfect parul natural.

Adauga farmec oricarei tinute cu ajutorul acestor peruci sintetice in culori aprinse. In oferta noastra vei gasi peruci in culori aprinse, peruci neon cu par lung sau scurt.

Cele mai amuzante dar si cele mai infricosatoare peruci intr-o categorie care sa-ti intregeasca deghizarea.

Avem acum disponibile o varietate de peruci colorate in dimensiuni diverse, fiind usor sa iti faci o aparitie de senzatie!

Toate perucile sunt disponibile in diverse marimi potrivite atat pentru adulti cat si pentru copii.

Alege peruca preferata din numeroasele modele ce iti stau la dispozitie in magazinul nostru online!

Esti invitata la o petrecere de Halloween, bal mascat sau organizezi o petrecere tematica cu ocazia aniversarii tale si esti in cautarea unei tinute fabuloase cu care sa iesi in evidenta si sa atragi toate privirile? Surprinde-ti invitatii cu un look spectaculos si accesorizeaza-ti tinuta cu o peruca colorata.

Iti punem la dispozitie o multitudine de peruci culorate si lungimi diferite, confectionate din par sintetic de cea mai buna calitate care imita insa perfect parul natural.

Alege acum din modelele disponibile peruca preferata si obtine o tinuta completa: peruca tip bob scurt sau lung, cu breton sau fara, coafura cu bucle in diverse culori electrice.

Peruca fluorescenta este reactiva la lumina UV, aceasta lumineaza intens odata ce este expusa luminii UV, scotand in evidenta intreaga ta tinuta de carnaval.

Peruca fosforescenta trebuie expusa unei surse de lumina naturala sau artificiala in prealabil pentru ca mai apoi aceasta sa lumineze in intuneric timp de cateva ore pentru a atrage toate privirile asupra ta.

Alege peruca preferata si iesi in evidenta cu un look surprinzator!

Articole asemanatoare