Filtreaza dupa
Pret
lei lei
Brand
Tip panou decorativ
Filter
Tabla LED rescriptibila 40x60 cm, reclama luminoasa efect neon, suport inclusTabla LED rescriptibila 40x60 cm, reclama luminoasa efect neon, suport inclus
      Tabla LED rescriptibila 40x60 cm, pentru reclame si anunturi, iluminata neon, stand inclus
      In stoc
      184,20 leiPret
      Tabla LED rescriptibila 40x60 cm, reclama luminoasa efect neon, suport inclusTabla LED rescriptibila 40x60 cm, reclama luminoasa efect neon, suport inclus
          Tabla LED rescriptibila 40x60 cm, pentru reclame si anunturi, iluminata neon, stand inclus
          184,20 leiPret

          favorite_border

          Trebuie sa te autentifici
          Panouri decorative luminoase LED - Glowmania.ro
          Panouri Decorative Luminoase cu LED

          Panouri decorative luminoase cu LED – Glowmania.ro

          Alegeti de la Glowmania.ro panouri decorative luminoase ideale atat acasa cat si in afacerea pe care o conduceti! Iesiti in evidenta cu decoratiuni deosebite precum sunt si aceste panouri luminoase , ideale atat pentru o atmosfera aparte acasa acasa, cat si pentru promovarea de care aveti nevoie pe timp de noapte in afacerea pe care o conduceti!

          Un panou luminos LED este accesoriul ce completeaza perfect decorul locuintei aducand o pata de culoare incaperii in care este amplasata, si oferind in acelasi timp si un iluminat potrivit uneri atmosfere relaxante. Daca sunteti in cautare de astfel de decoratiuni luminoase, in oferta noastra veti gasi si tablite de scris iluminate LED ce pot fi utilizate atat in interior cat si in exterior. Tablitele cu LED multicolore rescriptibile de diferite dimensiuni se pot utiliza atat pentru anunturi publicitare, reclame cat si pentru a scrie pe acestea, pentru prezentari sau alte evenimente. Mai mult decat atat, tehnologia LED folosita pentru construirea casetelor luminoase permite o iluminare mai buna la costuri mai mici (economisiti 60% din cheltuielile cu energia electrica).

          Produsele se livreaza cu agatatori care permit prinderea pe perete atat in pozitie portrait (vertical), cat si landscape (orizontal), alimentarea acestora facandu-se direct de la reteaua de electricitate.

          Intrati pe site-ul nostru online pentru a comanda panouri decorative luminoase cu LED si lumanari LED la cele mai bune preturi!

          Astfel de panouri decorative luminoase cu LED pot fi amplasate atat acasa, la birou cat si in vitrinele magazinelor si au rolul de a atrage atentia si de a pune in valoare o anumita incapere, iar legat de partea de montaj, acest proces este unul extrem de facil deoarece acestea vin cu kit de montare inclus in pachet. In plus, acestea sa pot amplasa dupa bunul plac, chiar si numai sprijinite de mobilier sau perete.

          Exceptand rolul lor decorativ, aceste panouri decorative luminoase cu LED vin cu o serie de avantaje precum:

          • Durabilitate mare
          • Fiabilitate
          • Tehnologie LED rezistenta
          • Versatilitate
          • Intretinere redusa.

          Articole asemanatoare