Chat pe WhatsApp

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza

Nu exista dovezi care sa ateste ca vizionarea indelungata de filme sau imagini 3D purtand ochelari 3D poate cauza probleme oculare, insa acestia pot deveni incomozi destul de repede. Pentru majoritatea copiilor si adultilor cu probleme de vedere este recomandat sa vizualizeze continutul 3D cu moderatie, sa ia pauze frecvente si sa stea cat mai departe de ecran.

Purtati un timp indelungat veti avea senzatia de ochi obositi si tocmai din acest motiv este recomandat sa se face mici pauze in care sa lasati ochii sa se relaxeze in mod natural. 

Daca in mod normal purtati ochelari pentru corectarea vederii, atunci acesti ochelari 3D ar trebui sa fie purtati peste cei de vedere, in caz contrar este posibil sa nu puteti vizualiza continutul 3D. Desi nu este foarte comod, acesti ochelari 3D se potriveste peste majoritatea ochelarilor de vedere. 

Astfel vorbind, purtati peste ochelarii care va sunt prescrisi tocmai pentru a avea o imagina clara si focusata, veti putea viziona si continut 3D fara nicio probleme. Iar daca va simtit ochii obositi, puteti oricand face mici pauze si apoi sa reveniti la filmul dumneavoastra!

Articole asemanatoare