• -15%
Lampa bactericida UVC de 2x55W cu suport mobil, sterilizare suprafata 45 mp

Lampa bactericida UVC de 2x55W cu suport mobil, sterilizare suprafata 45 mp

Aceasta lampa bactericida sterilizeaza perfect o suprafata de 45 metri patrati

2.269,00 lei Salvati 386,00 lei
2.655,00 lei
cu TVA
Livrare 40 zile lucratoare
In stoc
Transport gratuit
Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
 (5/5)  - 1 evaluari - 1 recenzii
Vizualizare
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Lampa bactericida UVC de 2x55W cu suport mobil, sterilizare suprafata 45 mp
cu TVA
Confirma Confirma

Lampa bactericida UVC de 2x55W cu suport mobil, sterilizare suprafata 45 mp

Lampa bactericida de 2x55W cu suport mobil este utilizata pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiei ultraviolete. Lampa bactericida cu suport mobil foloseste o lungime de unda de 253,7 nm la care efectul germicid este maxim.

Lampile cu montare pe stativ mobil, au inclus in pret stativul mobil. Acesta este cromat, telescopic (130-220 cm), cu 5 role din silicon duble, cu diametrul 5 cm dintre care 2 role cu frana si sistem de descarcare a electricitatii statice la pamant. Stativul rezista la o inclinare de maxim 10% (5,70) cu o sarcina de maxim 8 kg.

Lampa bactericida pentru perete sau tavan se poate folosi cu succes pentru unitati sanitare, laboratoare de microbiologie, laboratoare de analize medicale, sali de operatie, sali de asteptare, industria farmaceutica, productia de medicamente, industria alimentara, industria bauturilor alcoolice si racoritoare, depozite de legume si fructe, abatoare, ferme pentru cresterea animalelor si pasarilor, unitati hoteliere, filatelie, arhivistica, depozite de patrimoniu, biblioteci, unitati bancare.

Lampa bactericida poate fi utilizata si in prezenta personalului uman deoarece acest dispozitiv permite orientarea fluxului luminos al lampii bactericide inspre perete sau tavan.

Lampa bactericida contine un reflector special care mareste puterea radiatiei bactericide cu pana la 80%. Programul de functionare al lampilor se poate stabili prin intermediul unui programator de pornire/oprire (zilnic sau saptamanal).

Avantajele lampii bactericide de 32x55W sunt: eficacitate mare (are capacitatea de a distruge 99,9% din microorganismele din mediu), spectru larg (radiatiile UV distrug:bacterii, virusi, fungi, mucegaiuri, alge, protozoare), nu produce ozon sau alti compusi secundari, chimici sau fizici, consum mic de energie, usor de instalat si de utilizat, dispune de certificat de calitate si garantie.

Aceasta lampa bactericida sterilizeaza perfect o suprafata de 45 metri patrati.

Lampa reprezinta o solutie care inlatura necesarul de antiseptice scumpe, de munca umana implicata si de timp necesar dezinfectiei. Nu exista produsi secundari, fizici sau chimici. Nu exista reziduri sau alte dezavantaje pe care le au metodele chimice: suprafetele raman uscate, curate si ferite de riscul coroziunii produs de umezeala.

Lampa bactericida de 2x55W cu suport mobil este insotita de Certificate de Calitate si Garantie.

Cablul de alimentare de 3 m cu care este livrata lampa nu are prevazut adaptor pentru priza, fiind conceputa spre a fi legata direct la reteaua de tensiune.

Caracteristici:

- prevazuta 2 tuburi de 55W generatoare de radiatie UV-C (lungime de unda 253,7nm);

- durata de viata a tuburilor UV pana la reducerea radiatiei UV cu 15%: minim 9000 ore;

- tip montare prindere pe stativ mobil;

- dotata cu un dispozitiv de orientare care asigura rotirea lampii cu aprox. 300° in plan vertical si 360° in plan orizontal si posibilitatea orientarii fluxului radiatiei UV în directia dorita, acest dispozitiv permite orientarea fluxului luminos al lampii bactericide spre perete sau tavan, lampa poate fi astfel utilizata si in prezenta personalului uman;

- clasa de protectie IP20;

- inaltime ajustabila stativ 130-220 cm;

- diametru picior sustinere stativ 63 cm.

Lampa bactericida este insotita de Certificate de calitate si Garantie precum si Manual de utilizare in limba romana.

Produsul are garantie 24 de luni.

LBAS2x55W

Fisa tehnica

Suprafata acoperita
45 mp
Putere lumina UV
2x55 W
Tip lampa UV
Pe stativ
 Recenzii
By (Bucuresti, Romania) on  07 Feb 2018 (Lampa bactericida UVC de 2x55W cu suport mobil, sterilizare suprafata 45 mp) :
(5/5

Excelent!

Excelent!

Report abuse

Sus