• -14%
Lampa bactericida UVC de 30W cu suport mobil, sterilizare, rotire 360 grade

Lampa bactericida UVC de 30W cu suport mobil, sterilizare, rotire 360 grade

Aceasta lampa bactericida sterilizeaza perfect o suprafata de 12 metri patrati

1.317,00 lei Salvati 208,00 lei
1.525,00 lei
cu TVA
Livrare 7 zile lucratoare
In stoc Furnizor
Transport gratuit
Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
 (5/5)  - 2 evaluari - 1 recenzii
Vizualizare
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Lampa bactericida UVC de 30W cu suport mobil, sterilizare, rotire 360 grade
cu TVA
Confirma Confirma

Lampa bactericida UVC de 30W cu suport mobil, sterilizare, rotire 360 grade

Lampa bactericida de 30W cu suport mobil este utilizata pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiei ultraviolete. Lampa bactericida de 30W foloseste o lungime de unda de 253,7 nm cu efect germicid maxim.

Lampile cu montare pe stativ mobil, contin in pret stativul mobil. Acesta este cromat, telescopic (130-220cm), cu 5 role, dintre care 2 cu frana si sistem de descarcare a electricitatii statice la pamant. Stativul rezista la o inclinare de maxim 10% (5,70) cu o sarcina de maxim 8 kg.

Lampa bactericida pe stativ mobil se poate folosi cu succes pentru unitati sanitare, laboratoare de microbiologie, laboratoare de analize medicale, sali de operatie, sali de asteptare, industria farmaceutica, productia de medicamente, industria alimentara, industria bauturilor alcoolice si racoritoare, depozite de legume si fructe, abatoare, ferme pentru cresterea animalelor si pasarilor, unitati hoteliere, filatelie, arhivistica, depozite de patrimoniu, biblioteci, unitati bancare.

Poate fi utilizata si in prezenta personalului uman deoarece acest dispozitiv permite orientarea fluxului luminos al lampii bactericide inspre perete sau tavan.

Lampa bactericida contine un reflector special care mareste puterea radiatiei bactericide cu pana la 80 %. Programul de functionare al lampilor se poate stabili prin intermediul unui programator de pornire/oprire (zilnic sau saptamanal). Dotata cu un dispozitiv de orientare care asigura rotirea lampii cu aproximativ 300° in plan vertical si 360° in plan orizontal si posibilitatea orientarii fluxului radiatiei UV in directia dorita. 

Avantajele lampii: eficacitate mare (are capacitatea de a distruge 99,9% din microorganismele din mediu), spectru larg (radiatiile UV distrug: bacterii, virusi, fungi, mucegaiuri, alge, protozoare), nu produce ozon sau alti compusi secundari, chimici sau fizici, consum mic de energie, usor de instalat si de utilizat, dispune de certificat de calitate si garantie.

Aceasta lampa bactericida sterilizeaza perfect o suprafata de 7-12 metri patrati.

Lampa bactericida cu suport mobil reprezinta o solutie care inlatura necesarul de antiseptice scumpe, de munca umana implicata si de timp necesar dezinfectiei. Nu exista produsi secundari, fizici sau chimici. Nu exista reziduri sau alte dezavantaje pe care le au metodele chimice: suprafetele raman uscate, curate si ferite de riscul coroziunii produs de umezeala.

Caracteristici:

- lungime de unda a radiatiei UV 253,7 nm;

durata de viata a tuburilor UV pana la reducerea radiatiei UV cu 15%  este de minim 9000 ore;

- tip montare prindere pe stativ mobil;

- dotata cu un dispozitiv de orientare care asigura rotirea lampii cu aprox. 300° in plan vertical si 360° in plan orizontal si posibilitatea orientarii fluxului radiatiei UV în directia dorita;

- alimentare 220V / 50Hz, la priza cu impamantare;

- lungime cablu alimentare 3m;

- clasa de protectie electrica I, IP20.

- reglarea pe inaltime se face printr-un surub cu cap plastic cu garnitura la sistemul de reglare pe inaltime (capac etans), care previne infiltrarea lichidelor in interiorul tevii stativului cromat si implicit oxidarea / ruginirea acestuia pe interior;

- inaltime ajustabila stativ telescopic 130-220 cm;

- diametru picior sustinere stativ 63 cm;

- 5 role din plastic (silicon), duble, diametru 50 mm din care  2 role antistatice si cu frana;

- dimensiuni lampa  925  x 140  x 50 mm;

- produsul este insotit de manual de utilizare in limba romana, Certificat de Garantie, Declaratie de Conformitate si Certificat ISO;

- termen de garantie 24 luni.

LBAS30W

Fisa tehnica

Suprafata acoperita
12 mp
Putere lumina UV
30 W
Tip lampa UV
Pe stativ, Portabila
Ozonizare
Da
 Recenzii
By (Arad, Romania) on  26 Jun 2020 (Lampa bactericida UVC de 30W cu suport mobil, sterilizare, rotire 360 grade) :
(5/5
The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation
By (Voluntari, Romania) on  17 Jan 2019 (Lampa bactericida UVC de 30W cu suport mobil, sterilizare, rotire 360 grade) :
(5/5

PROMPTITUDINE

foarte multumit,comanda executata ca la carte

Report abuse

Sus