• -15%
Lampa bactericida UVC de 15W cu suport mobil, rotire 360 grade

Lampa bactericida UVC de 15W cu suport mobil, rotire 360 grade

Aceasta lampa bactericida sterilizeaza perfect o suprafata de 6 metri patrati

1.063,00 lei Salvati 182,00 lei
1.245,00 lei
cu TVA
Stoc epuizat
Transport gratuit
Cantitate
 Evaluările și recenziile clienților
Nimeni nu a postat încă o recenzie
in aceasta limba
Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE
Lampa bactericida UVC de 15W cu suport mobil, rotire 360 grade
cu TVA
Confirma Confirma

Lampa bactericida UVC de 15W cu suport mobil, rotire 360 grade

Lampa bactericida de 15W cu suport mobil este utilizata pentru dezinfectia aerului si a suprafetelor din incaperi cu incarcatura microbiana mare prin intermediul radiatiei ultraviolete. Lampa bactericida de 15W cu stativ mobil foloseste o lungime de unda de 253,7 nm la care efectul germicid este maxim.

Lampile cu montare pe stativ mobil, contin in pret stativul mobil. Acesta este cromat, telescopic (130-220cm) cu 5 role, dintre care 2 cu frana si sistem de descarcare a electricitatii statice la pamant. Stativul rezista la o inclinare de maxim 10% (5,70) cu o sarcina de maxim 8 kg.

Aceasta lampa se poate folosi cu succes pentru unitati sanitare, laboratoare de microbiologie, laboratoare de analize medicale, sali de operatie, sali de asteptare, industria farmaceutica, productia de medicamente, industria alimentara, industria bauturilor alcoolice si racoritoare, depozite de legume si fructe, abatoare, ferme pentru cresterea animalelor si pasarilor, unitati hoteliere, filatelie, arhivistica, depozite de patrimoniu, biblioteci, unitati bancare.

Dotata cu un dispozitiv de orientare care asigura rotirea lampii cu aproximativ 300° in plan vertical si 360° in plan orizontal si posibilitatea orientarii fluxului radiatiei UV in directia dorita. In plus, deoarece acest dispozitiv permite orientarea fluxului luminos al lampii bactericide inspre perete sau tavan, lampa poate fi astfel utilizata si in prezenta personalului uman.

Caracteristici:

- durata de viata a tuburilor UV pana la reducerea luminii UV cu 15%: minim 9.000 ore;

- tip montare prindere pe stativ mobil;

- acest dispozitiv permite orientarea fluxului luminos al lampii bactericide inspre perete sau tavan, lampa poate fi astfel utilizata si in prezenta personalului uman;

- alimentare 220V / 50Hz, la priza cu impamantare;

- lungime cablu alimentare 3m;

- clasa de protectie electrica I, IP20;

- inaltime ajustabila stativ, telescopic (H): 135-215 cm;

- diametru picior susținere stativ 63 cm;

- 5 role din silicon, duble, diametru 5 cm din care 2 role antistatice si cu frana;

- dimensiuni lampa 47 x 14 x 5 cm.

Avantajele lampii bactericide: eficacitate mare (are capacitatea de a distruge 99,9% din microorganismele din mediu), spectru larg (radiatiile UV distrug: bacterii, virusi, fungi, mucegaiuri, alge, protozoare), nu produce ozon sau alti compusi secundari, chimici sau fizici, consum mic de energie, usor de instalat si de utilizat, dispune de certificat de calitate si garantie.

Aceasta lampa bactericida sterilizeaza perfect o suprafata de 4-6 metri patrati. 

Lampa bactericida de 15W cu suport mobil reprezinta o solutie care inlatura necesarul de antiseptice scumpe, de munca umana implicata si de timp necesar dezinfectiei. Nu exista produsi secundari, fizici sau chimici.

Cablul de alimentare(3m) cu care este livrata lampa nu are prevazut adaptor pentru priza, fiind conceputa spre a fi legata direct la reteaua de tensiune.

LBAS15W

Fisa tehnica

Suprafata acoperita
6 mp
Putere lumina UV
15 W
Tip lampa UV
Pe stativ
 Recenzii

Fii primul / prima care isi spune parerea !

Sus